Jótékony lépések – Felhőkön sétálva

100.000.000 cipőt adományoztak már a rászoruló kisgyerekeknek világszerte. Legendás a szociális érzékenységük és a következetes kiállásuk választott küldetésük mellett. A TOMS márkát talán nem kell bemutatni: ez az a brand, amelyet alapítója, Blake Mykoskie a One For One model megalkotásával a kezdetektől összekötött a szükséget szenvedők segítésével. 

Fotó: TOMS

A modell azóta némi változáson ment keresztül, de a világ jobb hellyé tétele iránti elkötelezettség változatlan: a cég ma nyereségének 1/3-át fordítja jótékony célokra, olyan civil szervezetek támogatásán keresztül, akik alulról szerveződő kezdeményezésekkel dolgoznak a fejlődésen.

A TOMS első és egyben legismertebb modellje az Alpargata volt, melyet a hagyományos argentin lábbelik inspiráltak. Ez a laza bebújós cipő nem véletlenül lett sokak kedvence: kényelmes és egyszerű, miközben minden outfithez illik.

Fotó: TOMS

Az Alpargata most egy új, párnázott Cloudbound™ talpat is kapott, aminek köszönhetően már tényleg olyan, mintha minden lépéssel a felhőkön sétálnánk. A lélegző, perforált OrthoLite® talpbélés kézzel mosható, így a felfrissítése is gyors és szuperkönnyű. A részben gumi, részben EVA külső talp pedig egyszerre könnyű és tartós és persze csúszásmentes.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.