(Leg)fenntarthatóbb fürdőruha? Igen!

A H&M 2021-es fürdőruha kollekciója fenntartható módon előállított anyagokból készült – minden darab legalább 85% – újrahasznosított poliészterből készült (használat előtti poliészter hulladékból, ami a textilgyártás során keletkezik, valamint újrahasznosított flakonokból készült újrahasznosított poliészterből). A kollekció a női erőt sugározza klasszikus, letisztultsziluettjeivel, ami minden testalkaton remekül mutat.

A kollekció darabjai széles méretskálában elérhetőek, online európai 50-es, az üzletekben pedig 46-os méretig.

A kampányhoz kapcsolódó kisfilm, amit Los Angelesben forgattak Paloma Elesser modellel, azok mellett a nők mellett szólal fel, akik nap, mint nap szembesülnek a közvéleménnyel. A külső hangok kizárásáért Elesser a víz alá merül, ahol a csend erejét megtalálva az eddigieknél is erősebben jön vissza a felszínre, amikor a társai csatlakoznak hozzá. A film zenéjét a Depeche Mode ikonikus dalának, az ’Enjoy The Silence-nek’ a feldolgozása biztosítja az amerikai művész, Fousheé előadásában.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.