Nyári lábravalók

Minden évben türelmetlenül várjuk, hogy végre kisüssön a nap, emelkedjen a kinti hőmérséklet és előkerülhessenek a csinos nyári lábbelik! Tele vagyunk tervekkel és programokkal: vannak, akik az aktív kikapcsolódást szeretik és nyakukba vesznek egy várost. Mások a tengerpartra, vízpartra, strandra kívánkoznak. Bárhol is érezzük jól magunkat, az biztosan jó döntés, ha az útra egy olyan lábbelit választunk, amit szó szerint bárhova fel tudunk venni.

Papucs mennyország

Vajon létezik olyan cipő, ami a legfontosabb kritériumoknak megfelel, azaz elég kényelmes, elég strapabíró és nem utolsó sorban elég csinos? Női szemmel ez a három dolog biztosan szükséges egy álom cipőhöz. Az Ipanema cipői, mindhárom feltételnek maximálisan megfelelnek: könnyed és divatos flip-flopok, papucsok, szandálok.

Az Ipanema brazil márka, mely nevét is a híres riói Ipanema strandról kapta. És igen, Rió de Janeiro-ban is rengetegen hordanak flip-flop papucsot, mely vicces elnevezését valóban arról a hangutánzó szóról kapta, amit a papucsban járás közben hallunk. Az Ipanema lábbelik minden stíluseleme magában hordozza a brazil életérzést. Vidám színekben pompáznak, melyek a latin lüktetést, a napsugarat és a víz kellemes érzését sugározzák.

Mutatjuk a must have Ipanema darabokat

A flip flop papucsok választéka határtalan. Az Anatomic Colors papucsok talp része anatómiai kialakítású, követi a talp formáját és kényelmes alátámasztást biztosít. A szivárvány minden színében elérhető, egész napos használatra is kitűnő választás.

Ha nem kedveled a lábújjközös papucsokat, akkor sem kell lemondanod az Ipanema papucsok különlegességéről. A bebújós modellek is nagyon egyediek, tükrözik a vidám eleganciát, kényelmesek és nem utolsó sorban vízállóak.

Az idei nyár egyik kedvenc szandál modellje az Ipanema Go Minimal.

Ez a szandál tökéletes lábbeli a reggeli tengerparti lazuláshoz. Nyugodtan belegázolhatunk a vízbe, homokba. Anyagának köszönhetően könnyen lemosható és tisztítható. A legnagyobb melegben sem ég benne a lábunk, jól szellőzik, hiszen nyári melegre lett tervezve. Strand után jöhet egy finom ebéd. Csak leporoljuk a homokot a szandiról és már ülhetünk is be egy partmenti étterembe. A délutáni sétára is választhatod az Ipanema szandált, nagyon kényelmes, a pántoknak köszönhetően jól tartja a lábat és mégis diszkrét megjelenést biztosít. Séta után jöhet egy elegáns étterem is, ebben az Ipanema szandálban biztosan nem leszünk alul öltözve.

Minden alkalomra megoldás

Ha nyaralni, utazni készülünk az egyik legnehezebb feladatunk a pakolás. Hogyan is férnénk bele egy bőröndbe ha kedvenc ruháinkat, cipőinket, papucsot és pipere dolgokat egy kisebb bőröndbe szeretnénk bezsúfolni. Amivel takarékoskodni tudunk, az például a cipő. A strandon, az utcán és az esti programokon ugyanaz az Ipanema papucs vagy szandál lehet a lábadon, nem kell minden alkalomra külön cipő.

A lenyűgöző lábbelik mellett az Ipanema márka nagyon büszke rá, hogy kiemelkedő figyelmet fordít a környezetvédelemre is. A gyártás során a környezetre gyakorolt káros hatásokat minimalizálták, megújuló energiákat használnak és olyan termékeket gyártanak, melyek 100%-ban újrahasznosíthatóak és vegának.

Az Ipanema kollekció darabjaiért látogass el weboldalaikra:

https://www.lifestyleshop.hu/ipanema

https://www.ipanemaflipflop.hu

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.