Színtiszta köröm öröm

Ha nem mindegy mit veszel fel, mivel mosod a ruháidat vagy mivel takarítasz, az pedig már végképp elképzelhetetlen, hogy ne nézd át tüzetesen az arckrémed összetevőit káros anyagok után kutatva, akkor a Sally Hansen új, Pure körömlakkjait imádni fogod.

A növényi alapú, 100% vegán körömlakkok egészséges megjelenésű körmöket biztosítanak kézen, lábon egyaránt. A növényi alapú kefével egy mozdulattal könnyedén felvihető a szín, mely hosszan tart. A Pure lakkok 30 árnyalatban érhetőek el.

Honey Harmony – Pink Magnolia – Lavender Haze körömlakkok

Ha ennél is többre vágysz

A Sally Hansen kínálatában találsz a Pure kollekcióhoz illeszkedő 2in1: base és topcoat lakkokat, melyek garantálják a hosszantartó, kristályosan tiszta és fényes végeredményt.

Pure Passion flower körömlakk

Illatos és ápolt körmök? Ez sem lehetetlen!

A Pure kollekció egyik újdonsága egy olyan növényi alapú, vegán körömápoló aromaolaj, mely erősíti és táplálja a körmöket és a körömágyat. A Sally Hansen újdonsága különleges, természetes olajokat tartalmaz, mint például kókuszdióolaj, melyek erősítik és táplálják a körmöket.

Pure Coconut körömápoló olaj
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.