Használt farmereknek új életet!

Az Upcycled by Miu Miu kollekció használt farmereknek ad új életet a Levi’s®– szel együttműködésben. A Miu Miu játékos stílusban álmodta újra a klasszikus farmerdarabokat, amelyeket Miu Miu múzsák: Emma Corrin színésznő és Lila Moss és Georgia Palmer modellek viselnek Johnny Dufort kampányfotóin. 

A kollekcióban nincs két egyforma darab. Az ikonikus ruhadarabok ünnepléseként a kollekcióban egyszerre találunk vintage MADE IN USA férfi 501® -es farmert és Trucker dzsekiket az 1980-as és 1990-es évekből. A Miu Miu egyedivé alakította ezeket az amerikai munkaruházatból induló és a fiatalos lázadás szimbólumává váló ruhadarabokat. A vintage farmereket kézzel díszítették az azonnal felismerhető Miu Miu kristályokkal, gyöngyökkel, virágos és csillogó hímzésekkel, puffos ujjakkal és merész, Art Deco inprirálta interzia motívumos bőr ratétekkel. A  farmerek combnál levágottak vagy selyem felhajtást kaptak, a  Trucker dzsekikre pedig óriási fehér csipkegallérok kerültek.

Az ikonikus Levi’s® címke Miu Miu rószaszínben újult meg és a márka logóját is viseli.

Az Upcyled by Miu Miu in collaboration with Levi’s® május közepén mutatkozik be a londoni Selfridges-ben és a shanghai-i IAPM-ben. Ezt követően a kollekció a miumiu.com-on, világszerte 18 kiválasztott Miu Miu üzletben és a Dover Street Market Los Angeles-ben lesz elérhető.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.