Ilyen egy indiai butik, ahol MINDEN újrahasznosított anyagból készült

womagic_india_green

India északnyugati részén, Gujaratban található egy divat üzlet, ami több mindenben is eltér a megszokottól. Egy helyi dizájn stúdió úgy ámodta meg, hogy csak és kizárólag újrahasznosított anyagokból készült árut kínálnak. De nemcsak ez a csavar.

A 350 négyzetméteres bolt idén, 2020-ban készült el. A vásárlóközönség igen színes, hiszen a korabeli öltözékeken túl a tradicionális ruhák, a szárik is ugyanúgy megtalálhatóak itt.

womagic_india_green

Az elsőleges cél nem a haszonszerzés volt, hanem sokkal inkább az, hogy amikor a vásárló belép a boltba, egy vidám tér fogadja, ami nincs telezsúfolva, levegőhöz jut az ember és nem mellesleg a tulajdonos személyesen segít a választásban.

womagic_india_green

A ruhák tudatosan a Föld színeit tükrözik, és tökéletes harmóniát alkotnak a régmúltat idéző lakberendezési tárgyakkal, vagy a kézzel kirakott csempe padlóval.

womagic_india_green

A felhasznált alapanyagok között megtalálható újrahasznosított sörös doboz, redőny, csempe mintadarabok, fém ékszerek, de régi tükör védőburkolata is.

womagic_india_green

Az anyagokkal való játékosságot az eneteriőr is tükrözi. Egy újrahasznosított asztal lábából lett kilincs, vagy egy vállfa akasztó részéből nyaklánc elem. Szemet és szívet melengető a látvány, annyi bizonyos.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva