Légy önmagad és légy büszke rá!

Jó hírünk van! Az egyik kedvenc farmermárkánk mostantól egyben a kedvenc fehérneműmárkánk is lesz, ahogy valószínű neked is. 😉 A Levi’s® új fehérnemű kollekciójának darabjaiban ugyanis minden nő egész nap kényelmesen érezheti magát.

A  stílust a komforttal kombináló Bodywear Collection TENCEL™ Lyocell-ből készült, egy annyira puha és közben fenntartható anyagból, ami lehetővé teszi, hogy el is feledkezünk róla, hogy rajtunk van.

A kollekcióban található bugyik, body-k és bralettek minimalista megközelítéssel készültek, letisztult, de izgalmas színekkel és brandinggel. A bralette, a High Rise Brief és a body-k merész klasszikus színekben érkeznek, ideálisak arra, hogy csak önmagukban viseljük őket otthon, de akár arra is, hogy egy boyfriend farmer vagy  farmerdzseki alól kivillanjanak az utcán.

A Bodywear Collection mindenfajta szépséget ünnepel. A kampányhoz a Levi’s® három nagyon különböző lányt kért fel, akik arról beszéltek, hogy mit jelent számukra az önbizalom és hol találják meg a szépséget és a nyugalmat az életükben. A eredmény egy gyönyörű kampány lett, ami arra emlékeztet mindenkit, hogy a szépségnek rengeteg arca van. Mutatjuk is kedvenc kampány képeinket. 😉

A kollekció termékeinek ára:

Bralette: 7.990 Ft

Bugyi: 3.990 Ft

Body: 13.990 Ft

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.