A divat és a kávé találkozásának varázslata

Az idei karácsonyi szezonra a Nespresso Johanna Ortiz kolumbiai divattervezővel fogott össze, és olyan ünnepi kollekciót alkotott a kávérajongók számára, melyet az erdő ihletett. Mi sem tudtunk elmenni mellette szó nélkül.

Az erdők szépségét idéző Gifts of the Forest kollekció megtestesíti a Nespresso elköteleződését a kávétermesztő környezet iránt. Az Original és Vertuo rendszerhez elérhető, limitált kiadású kávékapszulák mellett ünnepi kiegészítőket is tartalmaz az új kollekció, melyekkel a kávérajongók megajándékozhatják szeretteiket. Ráadásul annak tudatában tehetik ezt, hogy választásukkal a természet védelmét is támogatják: mivel a Nespresso erdőtelepítési kötelezettségvállalásán túl 10 millió fa megóvásához nyújt segítséget az amazóniai esőerdőben.

A limitált kiadású kollekció dizájnjának megalkotására a Nespresso Johanna Ortiz kolumbiai luxus-divattervezőt kérte fel, akinek innovatív alkotásai izgalmas harmóniába hozzák a természetet a fenntarthatósággal, miközben ünnepi hangulatot teremtenek.

Johanna Ortiz divattervező

„Számomra a dizájn és a természet szorosan összetartoznak; ezért is éreztem annyira hozzám közelállónak ezt az együttműködést. A kolumbiai kávé különleges helyet foglal el a szívemben, és az éghajlatváltozás elleni küzdelem aktív támogatójaként örömmel fogadtam a felkérést, tudván, hogy a Nespresso az erdőtelepítés kötelezettségvállalása mellett további 10 millió fa megóvását támogatja az amazonasi esőerdőkben. A kollekció minden egyes darabjában az erdő szépségét akartam megmutatni, ezért dús erdei lombkoronákat és sötét földszíneket jelenítettem meg. A közös munka csodálatos folyamat volt, amit nagyon élveztem.”

Ünnepi, limitált ízek

Az idei ünnepi kávékínálat két ízesített és egy feketekávét tartalmaz, melyek az erdei gyümölcsök ízeit és a lombkoronák sötét árnyait idézik.

A Forest Black kapszula alapjául szolgáló kávészemek rejtett aromáit hosszú időn át védték az erdő sűrű lombkoronái, melyek alatt a cserjék nevelkedtek. Fedezd fel ezt a kolumbiai kávékból készült, fűszeres ízű espresso blendet, amelynek egzotikus, fás aromái képzeletben az erdők mélyére repítenek.

Az erdei gyümölcsök az erdő ajándékai: olyanok, mintha apró drágakövek lennének a talajon. Az idei szezon ízesített Forest Fruit Flavour espresso-ját a bogyós gyümölcsök aromái járják át, a latin-amerikai Arabica keverék gabonás karaktere pedig a karácsonyi süteményeket idézi.

A Forest Almond Flavour igazi karácsonyi ínyencség; egy dél-amerikai Arabica kávékból álló espresso, melyet édeskés, diófélékre emlékeztető ízjegyek egészítenek ki. Ízleld meg mandulás ízvilágát és lágy, gabonás karakterét, melyet vanília és egy kis gyümölcsösség gazdagít.

Stílusos visszaszámlás Johanna adventi naptárjával

A Nespresso idén is elkészítette várva várt adventi naptárát, amelynek káprázatos csomagolását ebben az évben Johanna Ortiz alkotta meg. Az Original kapszulák vásárlói számára kapható naptárban december 1-től 23-ig minden egyes napra jut egy-egy különböző kávé, december 24-én pedig egy meglepetés várja a kávérajongókat.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.