Ajándékozz könyvet a legkisebbeknek!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a könyvek szeretetét nem lehet elég korán megismertetni a gyerekekkel. És olyan jó látni, ahogy egy mesekönyv által megélénkül számukra egy másik világ. Hoztunk nektek pár újdonságot, ami a Mikulás puttonyába is beleférhet, de méltó helye lehet a karácsonyfa alatt is. Biztos, hogy minden kis lurkó örülni fog neki, ha még nem múlt el 6 éves. 😉

A medve, aki karácsonyfában lakott

Liza minden vágya egy háziállat, de apukája szerint a kutya túl nagy, a cica hullajtja a szőrét, a hörcsög mindent megrág, a papagáj pedig túl hangos…Apu indokait Liza elfogadja ugyan, de hamarosan itt a karácsony, és a kislány titkon mégis reméli, hogy egy Igazi Állatot kap majd. Aztán a nagy napon Liza és apu karácsonyfát vásárolnak. Liza kiválaszt egy JÓ nagyot. Apu hazacipeli. JÓ nehéz! Liza és apu feldíszítik a fát. De NAGYON furcsa hangok jönnek a fa belsejéből… Mi lehet ez? A titokra karácsony estéjén fény derül… Új, ünnepi mesekönyvében Harcos Bálint gondoskodott arról, hogy ne csak a gyerekek, de a szülők figyelmét is végig ébren tartsák az izgalmas és humoros váratlan fordulatok, így a cselekmény a felolvasó szülőt is mindvégig garantáltan leköti majd. Ez pedig egy olyan mesekönyv esetében, amit valószínűleg igen sokszor kell majd felolvasni az ünnepek előtt, egyáltalán nem elhanyagolható tény.

Szerző: Harcos Bálint

Kiadó: Pagony Kiadó

Ára: 3490 Ft

ITT tudod megrendelni!

A fák lombjai közt

Találd meg az ERDŐBEN élő összes CSODÁS állatot! Húzd ki a kis füleket, ahol nem is egy, hanem mindjárt 2 SZUPER MEGLEPETÉST találsz! Hívd játszani anyát és apát is, biztosan ők is jót mókáznak majd veled.

Szerző: Nathalie Marshall

Kiadó: Móra Kiadó

Ára: 1999 Ft

ITT tudod megrendelni!

Tarkabarka karácsony

Szeretnél jókat nevetni, nagyokat csodálkozni, és még a Mikulás feleségével is találkozni? Akkor itt az ideje, hogy megismerd a tarkabarka karácsonyi meséket! Ez a könyv más, mint a többi, ugyanis válogathatsz benne a különböző hosszúságú történetek között. Ugye, milyen jó móka? Elutazhatsz az óceán mélyére, összefuthatsz a náthás rénszarvassal, átélhetsz egy sivatagi hóesést, és még azt a jégkorongmérkőzést is megnézheted, amit a pingvinek és a jegesmedvék vívnak. A felolvasásra szánt, kacagtató mesék még izgalmasabbá varázsolják számodra a karácsonyt!

Szerző: Cally Stronk, Christian Friedrich

Kiadó: Móra Kiadó

Ára: 2999 Ft

ITT tudod megrendelni!

Pettson karácsonya

Közeleg a karácsony, és az öreg Pettsonnak meg a kandúrjának még rengeteg tennivalója van. Pettsont azonban a készülődés közben rémes baleset éri, ésúgy tűnik, teljesen le kell mondaniuk az ünneplésről…

Szerző: Sven Nordqvist

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 2500 Ft

ITT tudod megrendelni!

 

Kököjszi és Bobojsza

Andris szerencsés kisfiú: két törpe is tündéri keresztapaságot vállal mellette. Szüksége is van a varázslatos társakra, mert egy kisgyereknek néha nem egyszerű eligazodni a felnőttek szabályai között. A vékony hangú Kököjszi és a vastag hangú Bobojsza selyemvitorlás, zászlós, lámpásos kis hajójukon, a Szent Kristófon jelennek meg esténként a kisfiú szobájában, s viszik magukkal csodás kalandok felé, az Időkirály birodalmába, az Emlékezés szigetére. A két törpe és Andris barátságának örökszép történetén számtalan gyerek nőtt fel. Török Sándor klasszikus meseregénye most Makoviczki Dóra színpompás illusztrációival jelenik meg.

Szerző: Török Sándor

Kiadó: Gabo Kiadó

Ára: 3490 Ft

ITT tudod megrendelni!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva