Kiderült, mit kért karácsonyra a kis Charlotte hercegnő

Kiderült, mit kért karácsonyra a kis Charlotte hercegnő

Vilmos herceg kislánya sok mindenben hasonlít a dédmamájára, Erzsébet királynőre, ezt pedig a karácsonyi kívánsága is bizonyítja, ugyanis imádja a lovakat, és minden vágya egy póni.

Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő hasonlóságáról sorra születnek cikkek a világsajtóban, a kislány külsőleg is hasonlít a dédanyjára, és ahogy cseperedik, egyre több közös vonásukra is fény derül.

Egy családhoz közel álló forrás pletykált arról, hogy mi Charlotte hercegnő legnagyobb vágya, mit szeretne leginkább megkapni idén karácsonyra. „Teljesen odavan a lovakért, karácsonyra is egy pónit kért, de Vilmos herceg szerint ő még túl kicsi a lovagláshoz” – árulta el az ismerős.

A királyi családban nemcsak a kis Charlotte, hanem Erzsébet királynő is bolondul a lovakért. Kislányként szerette meg a lovaglást, mindössze négyéves volt, amikor megkapta első, Peggy nevű lovát. Hatéves korára tanult meg lovagolni, és még napjainkban, 93 évesen is felül a nyeregbe. A királynőnek több saját versenylova van, melyek összesen 1600 lóversenyt nyertek meg az elmúlt évtizedek alatt.