15 év után új albummal tér vissza Diana Ross

Diana Ross rajongók figyelem! A fenti bejelentéssel egyidőben megjelent a lemez címadó dala, a Thank You is – a teljes album pedig őszre várható.

A Thank You teljes anyagát házi stúdiójában rögzítette. Mind a 13 dalból sugárzik az erő, a szeretet és a közösség ereje: az általuk közvetített boldogság, öröm és hála azt sugallja, hogy mindannyian együtt vagyunk és kitartunk egymás mellett, minden körülmények között. „Ezekkel a dalokkal szeretném kimutatni a szeretetemet és a hálámat felétek. Borzasztóan szerencsés vagyok, hogy ezekben az időkben is volt lehetőségem arra, hogy felvegyek egy teljes albumot” – nyilatkozta a legendás Ms. Ross.

Diana Ross új albumát közösen írta többek között Jack Antonoff-fal (Taylor Swift, Lana Del Rey, Lorde), Jimmy Napesszel (Alicia Keys, Sam Smith), Tayla Parx-szal (Ariana Grande, Demi Lovato) és Spike Stenttel (Björk, Madonna). Az énekesnő 25. lemeze egyébként az első teljesen önálló anyaga 22 év után (előző, I Love You című albumán feldolgozások szerepeltek).

Az ötszörös Grammy-díjas Ms. Ross szóló előadóként és a The Supremes tagjaként több, mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, 1993-ban pedig bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, mint minden idők legsikeresebb női előadója.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.