Caroline Wood krimibe illő, de romantikát sem nélkülöző kalandjai

Mindig a legnagyobb, legizgalmasabb, legveszélyesebb kalandokba keveredik bele ügyesbajos kétbalkezességének hála? Profi szakmabelinek adja ki magát, de épp csak megismerkedett a munkával? Igazi rejtélyekről rántja le a leplet utazásai alkalmával? Ez bizony csak Caroline Wood lehet!

R. Kelényi Angelika izgalmakban bővelkedő sorozata folytatódik Caroline Wood lenyűgöző kalandjaival. Ezúttal nem a Balatonnál, Rióban, Londonban vagy Hollywoodban keveredik mindenféle kalamajkába, hanem a rejtélyes Indonéziában, Flores elbűvölő szigetén.
Útja viszont nem önszántából vezet erre a csodás helyre. Úgy hiszi szerelme hatalmas bajba keveredett Floresban, így gondolkodás nélkül repülőre ül, hogy megmentse a férfit. Még Pierre Duvaltól is segítséget kér célja elérésében. Bár a háta közepére sem kívánja a kőgazdag francia médiamogult, most épp jól jön, hogy a férfi még mindig gyengéd érzelmeket táplál iránta.
Caroline rendíthetetlenül próbálja megtalálni kedvesét, ám egy idő után már nem csupán a szerelem hajtja, hanem az elé gördülő rejtély felderítése is. Bárhová megy útját különös balesetek és titkok szegélyezik. Valaki minden lépését figyeli. A maffiával nem érdemes ujjat húzni, ezt bizony mindenki tudja. Caro elszántsága és vakmerősége viszont nem ismer határokat. Beleveti magát a nyomozásba még akkor is ha az életébe kerül.
Sikerül megmentenie szerelmét? Vajon milyen titkokat akar ennyire nagyon elfedni a helyi bűnszervezet?

Kedvet kaptál a történethez de még nem olvastad a sorozat korábbi részeit? Akkor van egy szuper hírünk! Mind a hat kötet olvasható különálló történetként, így nem kell tartanod attól, hogy valamit nem fogsz érteni ha az Édes Flores lesz az első Caroline Wood könyved.

Ha mégsem szeretnél lemaradni Caro bonyodalmakkal teli életéről és szeretnéd körbeutazni vele a világot, akkor bármikor megteheted a puha foteled kényelméből. Mindig is kíváncsi voltál Barcelona, Hollywood, Rio, Róma és Flores különleges szépségére? A lapokon keresztül te is megcsodálhatod az emlékműveket, épületeket és az adott város szépségét. Csöppenj bele a városok pezsgő éjszakáiba, ismerd meg történetüket és nyomozz együtt Caroval anélkül, hogy ki kellene mozdulnod a takaró alól!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.