Ennyire megható klipet még sosem készített James Blunt

Ennyire megható klipet még sosem készített James Blunt

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes haldokló édesapjának írta Monsters című dalát, amihez egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel.

A popballada szövegében a szerző megígéri édesapjának, hogy vigyázni fog rá, amíg él, halála után pedig mindent elkövet, hogy úgy gondolhassa, édesapja büszke lenne rá. A minimalista, de mindenkit megérintő kisfilm gyönyörűen mutatja be az apa és fia kapcsolatát, szinte lehetetlen könnyek nélkül kibírni.

A Monsters egyike a James Blunt Once Upon A Mind című új lemezén hallható 11 érzelmes és személyes dalának. Az előadő visszatért a klasszikus pop hangzáshoz az új albumon, közönsége pedig annyira szereti ezt a vonalat, hogy néhány héttel megjelenése után máris csúcsokat döntögetett vele. 

2020. április 1-jén pedig élőben is hallhatjuk nagysikerű új és régi slágereit egyaránt, hiszen a budapesti Papp László Sportarénában lép majd fel az énekes-dalszerző.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.