Folytatást kap Jennifer Aniston és Reese Witherspoon népszerű sorozata

Fantasztikus hír a rajongóknak, hogy a The Morning Show készítői úgy döntöttek, a sorozat visszatér egy újabb, harmadik évaddal! Most már hivatalos, hogy  Jennifer Aniston és Reese Witherspoon tévésorozatának folytatását berendelte a Apple TV+.

A sorozatért világszerte odavannak a nézők, és a szakma is többször elismerte már: Emmy-, SAG- és Critics Choice díjat is nyert. Két évad készült el eddig Jennifer Aniston és Reese Witherspoon sorozatához, de most hivatalosan is bejelentették, hogy készül a harmadik is. A The Morning Show legújabb évada onnan folytatja a történetet, ahol az előző évad végén Bradley (Reese Witherspoon) és Alexis (Jennifer Aniston) felhívta a figyelmet a mérgező munkahelyi légkörre – sokan kíváncsiak rá, hogy mi lesz ezután a következő lépés.

Úgy tűnik, hogy a színészgárda jelentős része megmarad, viszont a sok mindent meghatározó showrunner ezúttal Charlotte Stoudt lesz. Ő olyan izgalmas produkciókon is dolgozott korábban, mint a Kártyavár vagy a Fosse/Verdon, de olyan nevek is szerepelnek a készülő új évad stáblistáján, mint Holland Taylor, Tara Karsian, Valeria Golino és Julianna Margulies.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.