Harmónianaplóval a tudatos női létért

Szeretnél kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani a belső nőiességeddel? Erre minden lehetőséget megad Konkoly Zsófia és Ludányi Bettina második közös könyvükben, a Harmónianaplóban. Éld meg szabadon a nőiséged teremtőerejét! Érted. Értünk. Nőkért.

Konkoly Zsófia & Ludányi Bettina válaszol

🌸  Miért éppen nőiség témában kezdtetek el együtt dolgozni? Honnan jött az ötlet?
🌸
Mindketten sok éve foglalkozunk önismerettel, és rengeteg módszerrel, megközelítéssel megismerkedtünk. Örömmel látjuk, hogy egyre többen kezdenek el foglalkozni a saját lelkükkel, válaszokat keresni, és feldolgozni az életükben szerzett és transzgenerációsan cipelt terheket. Egyre több nő kezd visszatalálni a valódi, szakrális szerepéhez, és felismerni, mennyi gyógyító erőt hordoz magában. Szerettük volna megosztani a saját tapasztalatainkat, felismeréseinket is, hátha lesz olyan nő, aki épp a mi gondolatainkhoz tud kapcsolódni, és ezáltal elindulni vagy megerősödni ezen az úton.

🌸  Mit érdemes tudni a két közös könyvetekről, a Nőiség és Harmónianaplókról?
🌸
Mindkét napló a női életkör szakaszai – a kislány, a szerető, az anya és a bölcs nő – szerint épül fel. Minden életszakaszhoz tartoznak nagyobb témák, amikkel mindannyian szembesülünk életünk során. Ezek közül választottunk néhányat, melyeket körüljárunk, és kérdésekkel, feladatokkal segítünk elmélyülni bennük. Remélhetőleg mindenki talál benne olyan kérdést, amin eddig még nem gondolkodott el, és ami segíthet valamit felfedezni, valamilyen irányba elindítani az olvasót. A Harmónianaplóba igyekeztünk még több feladatot beépíteni. Csak úgy, mint a Nőiségnaplóban ebben is szerepet kaptak kedvenceink: a gyógyító kristályok és az illóolajok. Azóta még mélyebb tudást szereztünk róluk, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy tegyék őket az életük részévé.

🌸 Hogyan használjuk a naplókat? Az elején kell kezdeni mindenképp vagy tetszőlegesen bárhol kinyithatjuk?
🌸  Mindkét naplót úgy alkottuk meg, hogy tetszőlegesen bárhol felüthetőek legyenek. A témák külön-külön is értelmezhetőek, nem szükséges a könyveket az első betűtől az utolsóig végigolvasni. Nem is könnyed kikapcsolódásnak szántuk, hanem segédanyagnak, ami támogatja az elmélyülést. Egy-egy kérdéssel, feladattal akár heteket, hónapokat is el lehet tölteni. Kitöltés után is érdemes vissza-visszatérni, újragondolni egy-egy kérdést. Akár 1-2 évvel később érdemes újra végigmenni rajta, és rácsodálkozni a fejlődésre.

🌸 A mandalák a naplókban csupán design szerepet töltenek be vagy hisztek is az erejükben?
🌸  A mandaláknak óriási erejük van. Már az ősi keleti kultúrákban használták őket, nyugatra pedig Jungnak köszönhetően érkeztek el, és váltak ismertté. Jung szerint a mandala az a természet öngyógyító erejének megnyilvánulása, ami nem a tudatos tartományból, hanem a tudattalan mélyéről származik. A Harmónianaplóban minden évszakhoz tartozik egy-egy mandala színező, amit az olvasók saját kedvüknek, ízlésüknek megfelelően dekorálhatnak ki, ezzel is közelebb kerülve saját belső lényükhöz.

A kötet kiegyensúlyozottabb, könnyedebb, energikusabb élet lehetőségét kínálja nőknek! Töltődj fel és kapcsolódj össze a természettel a zsúfolt mindennapjaidban.

Önismereti feladatok, meditációk, illóolaj- és gyógynövényajánlók és mindfulness-gyakorlatok várnak rád a kötetben.

Ennek köszönhetően a kikapcsolódás és feltöltődés számos módja közül választhatsz a hangulatodnak megfelelően. Különböző útmutatók és leírások segítenek megtalálni a belső energiádat, hiszen ez az ami kulcsfontosságú a céljaid elérésében. A könyv végére a rengeteg gyakorlatnak hála képes leszel összeállítani a saját öngondoskodó módszeredet, mely segítségedre lesz egy nehéz nap utáni feltöltődésben. Munkádnak a gyümölcse nem lesz más mint a kiegyensúlyozottabb, könnyedebb, energikusabb élet.

Használd ezt a naplót, hogy megértsd önmagad és a körülötted lévő csodás világot!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.