Könyvklub: A lélek tánca

Egy könyv lélektől lélekig. Válaszok útkeresőknek. Újraindítás bátraknak. Önismeret felsőfokon. Szerelemről, hivatásról és az élet értelméről születtek meg ezek a rövid történetek és versek, a lélek nézőpontjából. A lélek mélységeiről. Önazonosságról. Az út felvállalásáról. Egyszercsak azt veszed észre, hogy az érzések örvénylése beszippant a jelen pillanatba és visz magával. Elgondolkodtat önmagadról, közelebb hoz a lelkedhez és ahhoz a részünkhöz, ami örök. Császár Eszti könyvét ajánljuk szeretettel.

A könyv bevezet egy olyan belső világba, ahol megújulás, előrelépés, bátorság és a lélek apró rezdülései várnak. Megtalálhatod a válaszokat, mert elgondolkodtat, arra sarkall, hogy felfedezd egyre mélyebb rétegeidet. A lélek tánca könyv egy biztonságos tér, ahol finoman áramolhatsz, ahol nem a történések fontosak, ahol észrevétlenül a lélek mélyebb birodalmába érkezel. Feloldódást, feloldozást, gyógyulást is hozhat lelki értelemben, ha engeded.

A szerző szavaival – A könyv és én

Fotó: Norbert Szász – Photo

“Gyerekkorom óta volt egy nagy álmom. Könyvet szeretnék írni. Míg mások kint játszottak az udvaron, szaladgáltak, én addig letűnt korok színpadán jártam a könyvek és megannyi élettörténet által.

2018 novemberében több sorsfordító dolog is történt velem és akkor, mint egy égi áldás megérkeztek az életembe az első spirituális történetek. Megérkezett az első mondat, aztán sorban a következők és lépésről lépésre fedte fel magát előttem a történet.

Nagyon sokat tanít nekem ez a könyv. Tanít önelfogadásról, önfelvállalásról, sebezhetőségről, bizalomról, hitről, elavult minták és hitrendrendszerek elengedéséről. És elhozza az áramlás, a flow, a teljesség érzését.”

Kiknek ajánlom A lélek tánca című könyvet?

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.