Könyvklub: A nyaralás

E-Könyv! Kate azt hiszi, élete legjobb nyaralása vár rá: egy hét a három legjobb barátnőjével és a családjukkal egy provence-i luxusvillában. Ilyen csak a mesében van.

A mese azonban hamarosan rémálomba fordul, Kate-ben ugyanis felébred a gyanú, hogy a férje megcsalja, mégpedig az ő egyik barátnőjével. Aki képes lenne feláldozni a barátságukat és tönkretenni az ő házasságát. De vajon melyikük a három közül? Kate elhatározza, hogy leleplezi az árulót. A nyomozás során szembesül azzal, hogy mindegyik nőnek jó oka van rá, hogy bosszút álljon rajta az évtizedekkel korábbi sérelmekért. Ahogy azonban egyre közelebb kerül az igazsághoz, rá kell döbbennie, hogy sokkal több forog kockán, mint azt eredetileg gondolta.

Valaki a villában ugyanis kész lenne ölni is azért, hogy a titka rejtve maradjon.

Szerző: T. M. Logan

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 2.799 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.