Anti-aging arcápolási rutin, ami tényleg működik!

Tudtad, hogy az arcbőr fiatalos képének megőrzéséhez csupán két tényezőre van szükség? A tudatos arcápolás mellett olyan innovatív hatóanyag-készítményekre, amelyek nem hagynak kétséget maguk után.

Talán már Te is tapasztaltad, hogy az arcbőröd feszessége az idő múlásával csökken. Ennek elsődleges oka a kollagéntermelés lelassulásában keresendő, azonban ha egészségesen táplálkozol, valamint tudatos, innovatív hatóanyagokra épülő arcápolási rutint alakítasz ki, sokat tehetsz fiatalos, tónusos arcbőröd megőrzése érdekében. Ebben nyújt segítséget a BABÉ Healthy Aging termékcsaládja. Hogy miért fogod imádni őket? Mert a készítmények egymás hatását erősítve veszik fel a harcot a ráncok ellen, legyenek azok frissen megjelenők, elmélyültebbek, vagy a száj és a szem környékén megjelenő mimikai ráncok.

TOP hatóanyagok az eredményes ránctalanításért

Mit is kell tenned a látható eredményekért? Olyan arcápolókat érdemes választanod, amelyek kifejezetten a bőr megújulását serkentik, fokozzák a kollagéntermelést, ugyanakkor mélyebb rétegekben is hidratálják az arcbőrt, miközben táplálják is azt. Ehhez az arcbőrnek szüksége van növényi olajokra, vitaminokra, kollagénre és növényi őssejtekre is. Összegyűjtöttük egy csokorba, hogy melyek ezek közül a leghatékonyabbak.

  1. A BABÉ Healthy Aging termékcsaládjában megtalálható ázsiai gázló (CICA) olyan növényi őssejtekből áll, amelyek semmihez sem hasonlítható módon képesek arra, hogy stimulálják a bőr megújulását. Ha hallottál már róla, nem véletlen, hiszen az innovatív hatóanyagot 2021 egyik sztár-összetevőjeként emlegetik a kozmetikai iparban.
  2. A sokat emlegetett kollagén a termékcsaládban két formában is jelen van, így a külső hatóanyagok mellett belső stimulátorral is elősegíti a bőr természetes kollagéntermelésének fokozását.
  3. A pattanásos, pigmentfoltos arcbőröd van, a bakuchiol nevű antioxidáns növényi kivonat is a legjobb barátod lesz. Amellett, hogy csökkenti az arcbőrben lévő gyulladásokat, igazoltan enyhíti a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat és regenerálja a bőrt.
  4. A BABÉ termékfejlesztői tudják, hogy a napod nagy részét a képernyő előtt töltöd, így kifejlesztettek egy olyan összetevőt, ami az elektronikai eszközök által kibocsátott kék fény ellen nyújt védelmet.
  5. Ha igazi aduászokat keresel az arcápolásban, nem mehetsz el szó nélkül az A-vitamin, azaz a retinol és a stabilizált C-vitamin mellett sem. A két alkotóelem mindegyike a ránctalanítás mellett a bőr tónusosságát, feszességét segíti elő, a stabil L-aszkorbinsav pedig mindemellett üde, élettel teli arcbőrhöz is hozzásegít.
  6. A két csodálatos, sokoldalú vitamin hatékonyságát a bőrtápláló komplex emeli még magasabb szintre. A mangó vaj, a mandula és az avokádóolaj táplálja, puhává varázsolja az arcbőrt.
Fotó: freepik.com

A tudatos arcápolási rutin lépései

Ahhoz azonban, hogy az innovatív összetevők megfelelően tudják kifejteni hatásukat, tudatosan felépített arcápolási rutinra van szükséged.

  1. lépésben tisztítsd meg az arcbőrödet langyos vízzel vagy micellás arclemosóval!
  2. lépésben vidd fel a BABÉ Bőrmegújító szérumát, amelynek segítségével az arcbőr visszanyeri ragyogását, feszességét, rugalmasságát. A ráncok enyhülnek, illetve megelőzi azok kialakulását, miközben a bőr tónusossá válik.
  3. lépésben vesd be a BABÉ csodafegyverét, a Multi korrektort, amely célzottan kezeli a mimikai ráncokat a száj és a szem környékén, valamint halványítja a szem alatti sötét karikákat.
  4. A reggeli arcápolási rutint zárd a BABÉ Multiprotector krémjével, amely nappali arcápolóként nem csak táplálja az arcbőrt, de meg is védi a külső környezeti hatásoktól, miközben fokozza a szérum Anti-Aging hatását.

Az esti arcápolási rutin gyakorlatilag megegyezik a reggelivel azzal a különbséggel, hogy harmadik lépésként a BABÉ Multi repair éjszakai ránctalanító krém használata javasolt. Érdemes használnod, hiszen így az éjszaka leple alatt, észrevétlenül serken a bőr természetes kollagén és elasztin termelése, hosszú távú használata esetén pedig a tükörben Te is látni fogod az arcbőröd újjászületését.

Az innovatív arcápolócsaládot keresd a ceumedika.hu webáruházában!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.