Könyvklub: Csak veled

A népszerű belga pszichológusnő az emberi kapcsolatok, azon belül is a szerelem, az összetartozás dinamikáját elemzi könyvében, és arra a következtetésre jut, hogy újra hinni kell a romantikus szerelemben, és merni kell szerelmesnek lenni.

“Az emberek félnek. Véleményem szerint életünknek ma ez az egyik legfontosabb jellemzője. A kudarctól való félelmünk bénítóan hat ránk akkor is, amikor szerelmesek vagyunk – írja Rika Ponnet. – Amikor szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, miénk az élet, mégis meg vagyunk rémülve. Félünk a csalódástól, a visszautasítástól. És reménykedünk, hogy a szerelem működésének megértése a segítségünkre lehet.”

A könyvben, közérthető példák sokaságával próbálja meg a szerző megvilágítani, melyek a legmélyebb vágyaink, és tudat alatt hogyan határozzák meg szerelmi életünket. Ezek a legszembetűnőbb és legerőteljesebb formában mindig akkor jelennek meg a felszínen, amikor szerelmesek leszünk, amikor beengedjük az életünkbe, és megtapasztaljuk a romantikus szerelmet.

Szerző: Rika Ponnet

Kiadó: Corvina Kiadó

Ára: 3490 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.