Könyvklub: Esküvő a Comói-tónál

Az Esküvő a Comói-tónál című kötet helyszínének neve sokak számára ismerősen csenghet, de nem biztos, hogy ezt a három érdekességet is tudtad róla. 

1.   Az összesen két Balatonnyi nagyságú tó nemcsak kiterjedésével, de mélységével is kitűnik a többi közül. A maga 40 méteres mélységével az övé az Európa legmélyebb tava cím.

2. A parton pálmafák, a hegyek csúcsán hósapka. Erre az ellentmondásos természeti szépségre is csak a Comói-tó képes. Nem csoda, hogy partján olyan hírességeknek is volt villája, mint Madonna, George Clooney, Versace, Ronaldinho és Stallone.

3. A Comói-tó egyik gyöngyszemeként számontartott Belaggio városban található egy különleges Pinocchio-bolt, melyet 1855 óta üzemeltet a fafaragványokat rajongva készítő Tacchi-család.

Jennifer Probst Esküvő a Comói-tónál című regénye nemcsak azoknak ajánlott, akik erre a különleges tóra kíváncsiak Olaszország egyik pazar fekvésű helyén, hanem azoknak is, akik a barátság és a szerelem erejéről szeretnének olvasni, miközben elbódítják őket az olasz ételek, színek és naplementék.

A történet röviden

Ava, Madison és Chelsea jóbarátok, akik megfogadták, hiába sodorja őket a karrierjük különböző irányokba, mindegyikük házasságkötésén feltétlenül ott lesznek. Most a Comói-tónál találkoznak, Ava fényűző esküvőjén. Nem először járnak itt: egyetemista korukban ez volt első utazásuk helyszíne, amely utazás megváltoztatta az életüket. Madison össze is fut valakivel a múltjából, és a hirtelen szembesülés felkavarja. Mindhárman gyötrődnek valami miatt, de közben érzik: életük fordulópontra ért, itt az alkalom, hogy begyógyítsák a régi sebeket, és végre továbblépjenek.

„Az Esküvő a Comói-tónál részben a felnőtté válás, részben a megtalált család regénye, amely gyönyörűen mutatja be a legyőzhetetlen barátságok felbonthatatlan kötelékét és örök erejét. A szereplőkkel együtt az olvasó is őszinte érzelmi utazásra indul: a megbocsátás gyógyító erejével, és az elvesztett szerelem által kínált új eséllyel. Ez a regény igazi gyöngyszem.”Tracey Garvis Graves, a Kötelék és az Az a régi lány New York Times sikerlistás szerzője

Szerző: Jennifer Probst

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 4.268 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.