Könyvklub: Hogyan legyél tökéletes anya? Sehogy! Legyél elég jó!

Rebecca Eanes ebben a megértő kalauzban vezet végig minket, olvasókat, hogyan válhatunk ismét boldoggá nemcsak önmagunk, hanem a családunk érdekében is. Túlmegy a szokásos tanácsokon, hogy találjuk meg az egyensúlyt, legyünk hálásak és ne aggódjunk az apróságok miatt, és megosztja a saját, elfoglalt anyaként szerzett tapasztalatait. Teli üdítő éleslátással, egyszerű stratégiákkal és “aha” pillanatokkal, ez is azon ritka könyvek közé tartozik, amelyeket az ember el akar olvasni, megosztani másokkal, és újra meg újra fellapozni, hogy önbizalmat, kapcsolatot és örömet merítsen belőle.

Békélj meg a múlttal, válaszd az örömöt, találd meg a varázslatot!

Mit szeretnél jobban, egy tökéletes vagy egy boldog anyát? A népszerű gyereknevelési blogokat író Rebecca Eanes képtelen volt kiverni a fejéből ezt a kérdést. Feltette hát az iskolás fiának, aki gondolkodás nélkül rávágta: boldogot.
Így kezdődött ez az utazás, a reflexió és megoldáskeresés folyamata, ahogy Rebecca feltett magának egy még nehezebb kérdést: hogyan találhatom meg a mindennapi örömöt a napirendek, házi feladatok és házimunka káoszában – a bűntudatról, az összehasonlítás kényszeréről, a magányról, a félelemről és a túlterhelésről már nem is beszélve? Más szóval: hogyan lehetek ismét boldog anyuka?

Szerző: Rebecca Eanes

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Ára: 4.199 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.