Könyvklub: Hűség

Az emberi kapcsolatok sokszor fájdalmasan összetettek. Érezhetünk igaz szerelmet a társunk iránt, ugyanakkor vágyhatunk valaki más ölelésére. Az elismert olasz kortárs író, Marco Missiroli Hűség című regényében épp ezt az érzékeny, sokszor szőnyeg alá sepert témát dolgozza fel.

A könyv hatalmas nemzetközi sikernek örvend, már több mint 10 országban kiadták, elnyerte a legnemesebb olasz irodalmi elismerésnek számító Strega-díjat, és a Netflix minisorozatot készít a történetből.

A Hűség a kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletesnek tűnő házasságán keresztül mutatja be, milyen ádáz harcot vívnak lelkünkben a vágyak és a sérelmek a szerelemmel. Carlo egyik tanítványához vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutája után sóvárog. A házasság és a vágyak csapdájában vergődő pár számára a támaszt gyermekük születése jelenti. Néhány évvel később a múlt azonban újra felbukkan, és számot kell vetniük önmagukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb?

Szerző: Marco Missiroli

Kiadó: Cartaphilus Kiadó

Ára: 3990 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.