Megtörtént, tanulságos chat beszélgetés…

Dóri egy rövid, de annál tanulságosabb chat beszélgetését osztja meg veletek. Tegye fel a kezést, akinek ismerős a helyzet!

“-Szia szép hölgy.

-Szia, hogy s mint?

-Minden jó, és nálad?

-Nálam is minden szuper, köszönöm! […] Mivel foglalkozol?

-Szervíztechnikus vagyok. És te?

-Én coachként dolgozom.

-Az jó. […] És értesz a férfiakhoz?

-Coachként a lelkükhöz mindenképpen. 🙂

-Azért az sem árt, ha a testükhöz is.

-Te ezek szerint nagyon értesz a nők testéhez?

-Az fontos, hogy a szex rendben legyen.

-Igen, valóban fontos, de én azért a lelki kötődést is keresem egy férfival, nem csak a testit.”

***A felhasználó bontotta veled a kapcsolatot***

Ez az érdekes és meglehetősen rövid beszélgetés zajlott le köztem egy és férfi között az internetes ismerkedés alkalmával. Elgondolkodtam, hogy vajon mennyire lehet az ilyen férfiak érzelmi világa elzárva, akik már a lélek szó megemlítésétől kattintanak is a “szétválás” gombra. Amikor annyi tisztelet nincs a férfiban, hogy közölje a nővel, hogy köszöni a rövid beszélgetést, de ő mást keres. Mert azzal semmi baj nincs, ha két embert mást keres. Amivel a mai világban szerintem baj van, hogy nem tiszteljük az embereket magunk körül. Ebben az online, viszonylagosan személytelen világban könnyen érzik úgy sokak, hogy darab-darab. Mit számít, ha eltűnök, nem tartozom neki semmivel. Azért csak szólok, hogy de.

Az egyedülálló férfiak arról panaszkodnak, hogy minden nő hülye, az egyedülálló nők pedig arról, hogy minden férfi hülye. De mit is várnak azok amúgy, akik így viselkednek? Vágysz valamire, de te vajon meg tudod azt adni?

Bármit, amit szeretnél másoktól megkapni, azt először neked kell adni a világ felé. Ha tiszteletet szeretnél, kezdd el tisztelni önmagadat és a körülötted lévőket. Ha szeretet szeretnél, kezd el szeretni önmagadat és az embereket magad körül. Ha egy rendes, normális, értékes párt szeretnél magad mellé, kezdj el te is úgy viselkedni – mert ez a kulcs a fejlődéshez.

Szöveg: Padla Dóri – HCT Method
Padla Dóri

Coach és Készségfejlesztő Tréner, a HCT - Holistic Coaching Therapy alapítója

Coachként missziómnak tartom azt, hogy a hozzám érkező ügyfelek témaköreiben mély, valós és tartós pozitív változást érjünk el. Ezt a célt szolgálja a saját komplex coaching módszerem, a HCT - Holistic Coaching Therapy is. Hiszem azt, hogy ha valaki valóban akar változtatni, ha befekteti a szükséges energiákat az önismerete fejlesztésébe és a helyzetek mélyebb átlátásába, akkor nagyon jó eséllyel tudja a számára megfelelő irányba mozdítani az életét. Számos témakörben írok cikkeket, mint péládul: randizás, párkapcsolat, önfejlesztés, önbizalom, érzelmek, karrierút - mind a Womagic oldalán, mind pedig a saját blogjaimon.