Könyvklub: Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv

A nagy sikerű A Jóbarátok-generáció című kötet után, mely a sorozat történetét meséli el a kezdetektől, és a Mindörökké Jóbarátok című könyvet követően, mely az epizódok pontos leírását és izgalmas kulisszatitkait mutatja be, újabb Jóbarátok-könyvvel kedveskednek a fanoknak.

Trombitáld össze a jóbarátokat, és üdvözöljétek együtt ezt a több mint 100 receptet („Na, mi a helyzet?”), amelyet hőn szeretett tévéműsorotok ihletett. Akár minden hájjal megkent séf vagy, mint Monica Geller, akár most indítasz catering céget, mint Phoebe Buffay, vagy régi vágású haspók vagy, mint Joey Tribbiani, a Jóbarátok – A hivatalos szakácskönyv egy sor különböző receptet kínál a különböző szakmai szinten levő séfeknek. Előételek, főfogások, italok és desszertek – minden egyes fejezet olyan ikonikus csemegéket tartogat, mint Monica hálaadásnapi lakomája, Rachel húsos trüffelje, a Sült dolgok sajttal – csakis Joey-nak, a Chandler-féle „A tej, amit elrágsz”, Phoebe nagyijának csokitallérja és az elmaradhatatlan Szaftos pulykás szendvics. Ez az elbűvölő szakácskönyv színes fotókat tartalmaz több mint hetven receptről, hasznos segédlet azoknak, akik otthon főzőcskéznek, és vicces hommage a tévésorozatnak, amelyre mindig számíthatsz.  Ez a kötet a Warner Bros. licensz jogaival kiadott, a sorozat képeivel ellátott és a Jóbarátok sorozathoz kötődő hivatalos szakácskönyv.

Idézetek a könyvből

„Fél adag húsos hasé” – avagy pásztorpite nem Rachel módra. Ebben a finom pásztorpitében többek között az a jó, hogy nem kerülnek bele a „hagyományos angol trüffel” hozzávalói.”

„Rachel nem nehezíti meg feleslegesen magának az életet. Kivéve a párkapcsolatait, azokat igen.”

„A Jóbarátok-univerzumnak a pizza mellett a spagetti is állandó eleme.”

„Az a szendvics volt az egyetlen jó dolog az életemben!”

„Chandlerről és Joey-ról talán senki sem hinné, hogy képesek gondját viselni egy csirkének és egy kacsának, mégis jó kis családot alkotnak ők így négyen.”

Szerző:Amanda Yee

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 4.867 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.