Könyvklub: Párizs elfeledett könyvesboltja

Egy háború tépázta város. Egy veszélyes titok. Egy sokkoló árulás. Párizs, 1940: A szerelem városát markában tartja a háború. Jacques felesége bujkálni kényszerül, a férfinak pedig tétlenül kell néznie, amint a nácik mindent elvesznek, ami drága számára.

Csupán egy dolog maradt még meg, imádott könyvesboltja, a La Page Cachée. De aztán kopognak, egy fiatal nő áll az ajtóban, gyerekkel. Menedéket kérnek – Jacques tudja, muszáj lesz mindent kockára tennie, hogy megmentse az életüket.

Napjainkban: Juliette és a férje végre eljutottak Franciaországba, álmaik romantikus nyaralására. De ahogy telnek a napok, Juliette ráébred, eltávolodtak egymástól. A nő új kalandra vágyik. Ezért amikor véletlenül betoppan a kis, elhagyatott üzletbe, amelyen kint van az „eladó” tábla, úgy érzi, sorsszerű döntés előtt áll. 

És az elfeledett könyvesbolt több mindent tartogat, mint ami első pillantásra látszik…

Daisy Wood mielőtt főállású író lett, a könyvkiadásban dolgozott. Több gyerekkönyve megjelent. Kedvenc helye a könyvtár, ahol a források között mazsolázhat. Dél-Londonban él. Amikor éppen nem ír, a parkokat járja egy pointerrel és egy basset hounddal.

Szerző: Daisy Wood

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 4.118 Ft

Megjelenés: 2024. 02. 25.

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.