Könyvklub: Úszóleckék

Könnyed, nyári olvasmány vízpartra vagy a medence mellé. 😉  Mert a Könyvklubban is tombol a nyár!

Toy Soonert sok kihívás elé állította az élet. Ám a Dél-Karolina partjainál fekvő, idilli szépségű szigeten élő barátnői sokat segítettek neki, hogy megtalálja a helyét a világban, és egyedülálló anyaként biztos otthont teremthessen a kislányának. A lelke mélyén azonban továbbra is bizonytalan magában. Különösen az egyik sportos, jóképű munkatársa, Ethan jelenlétében, aki első látásra megközelíthetetlennek tűnik. Ahogy viszont egyre jobban megismerik egymást, fokozatosan ráébrednek, hogy talán többet jelentenek egymásnak, mint korábban gondolták. Amikor azonban a múlt árnyai fenyegetik a bimbódzó kapcsolatukat, Toynak rá kell döbbenie, hogy azt is elveszítheti, ami a legfontosabb számára a világon… Vajon sikerül megtalálni magában az erőt ahhoz, hogy lezárja a múltat, és végre elinduljon a boldogság felé?

Szerző: Mary Alice Monroe

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 3.990 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.