Menjünk színházba! – Beszélő fejek premier

Ha estére még inncs programotok, adunk egy tippet. Ma este lesz a Beszélő fejek című darab bemutatója a Centrál Színházban Borbás Gabival, Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával és Scherer Péterrel. Még tudtok jegyet venni. 😉

Mit tegyünk, ha a szomszédasszony egy nap megöli a férjét? Hogyan jelentsük fel felebarátainkat? Drukkoljunk-e, ha nyugdíjas édesanyánk váratlanul bepasizik? Hogyan hazudjunk magunknak, a karrier érdekében eladjuk magunkat?

Alan Bennett meséi hétköznapi emberekről szólnak, akik extrém helyzetekben találják magukat. A négy monológ, hol humoros, hol megrázó, de mindig mélyen emberi. A brit drámaíró eredetileg a BBC számára készítette első sorozatát 1988-ban. Nagy Britanniában azóta több díjat nyert, sőt, iskolai tananyaggá vált az átütő sikerű mű. „Ha elég közel hajolunk, kiderül, hogy a távolról szürke emberek élete egyedi és megismételhetetlenül érdekes, csakúgy, mint mindannyiunké” – mondja az előadás rendezője, Puskás Tamás.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.