Nem ártott a világjárvány a Mission: Impossible 7-nek

A brit bulvárlapok azt rebesgették, hogy a pandémia miatt bajba került a Mission: Impossible 7. forgatása. Megszokhattuk, hogy a széria története a földkerekség legkülönbözőbb pontjain játszódik, most pedig nem lehet csak úgy kerestül-kasul utazgatni a glóbuszon…

Christopher McQuarrie rendező azonban a Twitteren cáfolta a pletykákat: hírül adta, hogy a közép-keleti forgatás a minap befejeződött, és a stáb visszatért Londonba, hogy néhány kisebb jelenetet még fölvegyenek finomhangolás céljából. Ezek után pedig már meg is van film, csak össze kell vágni a felvett jeleneteket.

Kép: image.net, UIP

A franchise készítői közben letettek arról, hogy rögtön elkezdődjön a Mission: Impossible 8. forgatása, mert a főszereplő Tom Cruise egyész nyáron régóta várt új filmjét, a Top Gun: Mavericket fogja népszerűsíteni, így nem lesz egy szabad perce nem lesz – adja hírül a Deadline.

Egész Hollywood azt reméli, hogy a két filmet már zsúfolásig megtelt multiplexekben fogják vetíteni, miután a járvány után minden visszatér a rendes kerékvágásba. Mi mindenestre drukkolunk, hogy így legyen.

Kép: image.net, UIP

Top Gun: Maverick – hazai bemutató: 2021. július 8.

Mission: Impossible 7. – hazai bemutató: 2021. november 18.

Nyitókép: image.net, UIP
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.