„Az 50 az új 40?” – Balázsy Panna podcastja

Rábaközi Andrea modell és Helstáb Laura pszichológus volt a Panna, csajok, satöbbi aktuális epizódjában Balázsy Panna vendége. A műsorban arról beszélgettek, hogy vajon igaz-e a közhely, hogy az „ötven az új negyven”?

Imádja a korát Rábaközi Andrea! Az egykori szupermodell a Panna, csajok, satöbbi adásában mesélt arról, hogy 55 éves, és nemhogy letagadja a korát, hanem élvezi azt.

„Nekem elég sok hölgyismerős meg barátnő van a környezetemben, akin látom a rettegést, hogy telnek az évek, de nem fogadják el. Én nem ilyen vagyok, szeretem a koromat” – kezdte Andrea, aki úgy látja, a vele egykorú nők a külsejükkel nem elégedettek. „Jön a gravitáció, satöbbi… Mindig mondom, hogy majd megtanulunk kézen járni. De nem fogadják el sokan azt, amit a tükörben látnak, ha csak a külsőségekről beszélünk” – mondta Andrea, aki azt is bevallotta, hogy ő sem szerette mindig a külsőjét, hiába volt ő a ’90-es évek egyik szépségideálja.

„Nem voltam megelégedve magammal, nem szerettem, hogy ilyen típus vagyok. A szőke hajamon is állandóan változtatni akartam, mindig voltak próbálkozásaim, de rá kellett jönnöm, hogy ez vagyok. Aztán nyaktól lefelé is. Fürdőruha-, fehérnemű modellként kezdtem a karrieremet a méreteimből adódóan, de aztán végülis a kedvence lettem több tervezőnek. Pontosan azért, mert nőiesebb voltam, lehetet rám alkotni, szabni-varrni. Mert azért nem szeretik a nőiesebb idomokat, mert macera. Egy manöken élő ruhafogas, arra bármi jó, mert standard méret. Rám mindig macera volt bekarcsúsítani a ruhákat, én ez voltam, de láttak bennem akkor fantáziát” – mondta Rábaközi Andrea, aki azt is elárulta, mellkisebbítő plasztikai műtéten is átesett, mert annyira zavarta, hogy egy beszélgetés során a férfiak nem a szemébe néztek.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.