Csak akkor tedd asszonyoddá…

Rövid kis üzenet azon férfiaknak, akiket érint… 

Csak akkor tedd asszonyoddá…, ha egészen biztos vagy benne, hogy majd évek múltán is szeretni fogod a ráncait, a plusz kilóit, a rigolyáit, a műfogsorát, a kilátástalanságát, az életközépi válságát, türelmetlenségét, az ősz hajszálait, a változását. Bármit, amit talán most még elképzelni sem tudsz.

Mert mindezek mögött ő, ő marad. Az, akit most szeretsz. Az, akibe anno beleszerettél.

Mert Te is változol. Talán Neked is lesznek ráncaid, plusz kilóid, rigolyáid, műfogsorod, kilátástalanságod, életközépi válságod, türelmetlenséged, ősz hajszálad, bármid, amit talán most még elképzelni sem tudsz.

S mert a szeretet-szerelem tovább lát minden formán, állapoton és időszakon. A házasság, a gyerek, az építkezés, az új kocsi nem stabilizálja, javítja majd meg a kapcsolatotokat. Könnyíteni biztosan nem fogja. Csak kihívások elé állíthat.

Ezért légy magad a változás, a változás elfogadója, s válassz változó társat, aki Veled tud tartani ezen az úton.

Szöveg: Dénes Évi – Érzelmi intelligencia coach – www.denesevi.hu
Dénes Évi

Érzelmi Intelligencia Coach - az Objektív Személyiségelemzés módszer megalkotója és oktatója

Nem a névjegykártyára írt rang vagy. Nem is az, akinek gondolod magad vagy amit mások gondolnak rólad. Az vagy, amit adni tudsz másoknak. Kinek szavakat, kinek gondolatokat, kinek érzéseket adok. Szavaim másokban válnak valósággá. Keljenek benned is, kedves Olvasó, új életre!