Esküvői sminkkollekció, ahol nem számít a korod

Idén nyáron a CATRICE szépségápolási kellékei találkoznak az elegáns Kaviar Gauche dizájnal. A berlini design duó menyasszonyi ruháival nem csak a levegőben lebeghetsz, hanem a kilencedik felhőn is, pontosabban fogalmazva: Cloud N°9! Ez a neve az új Kaviar Gauche esküvői kollekciójának, amelyet az első Nemzetközi Felhőatlasz kilencedik felhője, a Cumulonimbus, az öröm és a boldogság helye ihletett. A CATRICE limitált termékcsaládja kifinomult sminkálmokat kelt életre – a finom színek tökéletesen kiegészítik a menyasszonyi megjelenést, kortól függetlenül. Mutatjuk!

C01 Over The Sky – Ára: 979 Ft

KAVIAR GAUCHEKÖRÖMLAKK

A Kaviar Gauche körömlakk két lágy színben biztosítja a gyönyörű körmöket a különleges napon. A felhős, fehér árnyalat arany csillogással átlátszó felülettel rendelkezik, míg a friss korall árnyalat magas fedést kínál. Viseld őket magukban, vagy kombinálva, ezek a lakkok tökéletesen felkészítik a kezeid a nagy pillanatra az oltárnál.

C01 Love Letters – Ára: 2.159 Ft

KAVIAR GAUCHE SZEMHÉJPALETTA

A Kaviar Gauche Szemhéjpaletta a mennyország küldöttje. A 4 rosé és nude árnyalatú púderes szemhéjfesték minden szemszínhez illik. A matt, csillogó és fényes felületek lehetővé teszik a gyönyörű szemsminkek széles skáláját. A magas minőségű csomagolás elegáns gyöngyház kialakítással biztos, hogy a legkisebb ridikülbe is elfér, és ideális a gyors útközbeni sminkeléshez az integrált tükörnek köszönhetően.

C01 Cloudy Blossom – 1.449 Ft

KAVIAR GAUCHE GLOSSY AJAKBALZSAM

Csókold meg a menyasszonyt: A Kaviar Gauche ajakbalzsam fényes felületet ad az ajkaknak friss korall színben, és arany csillogással. A félig átlátszó textúra tápláló összetevőkkel kellemesen súlytalannak érződik az ajkakon, és fokozza a természetes ajakszínt.

C01 Heaven Sent – Ára: 3.269 Ft

KAVIAR GAUCHE ARCPALETTA

Csak szeretetre van szükséged – és a Kaviar Gauche arckontúr palettára. Ez a legmodernebb paletta egyesíti a highlightert, a bronzosítót és két egyedi árnyalatú pirosítót. Az árnyalatok harmonizálnak a különböző bőrszínekkel, és minden arcbőrön ragyognak. Az ultrafinom, lágy textúrának köszönhetően a highlighter, a brozosító és a pirosítók könnyen felvihetőek és kombinálhatóak – a természetes megjelenésért, mennyei ragyogással.

C01 Touch Of Love – 1.809 Ft

KAVIAR GAUCHE
GLOW FIXÁLÓ SPRAY


Fixáld a sminked, és élvezd a bulit! A Kaviar Gauche Glow fixáló spray meghosszabbítja a smink tartósságát, így nincsenek korlátok az esküvői partin. Ugyanakkor az arany csillogással ellátott könnyű permet friss és sugárzó arcbőrt biztosít. A textúra nem ragad és kellemesnek érződik a bőrön.

Ha szeretnéd beszerezni őket, ITT megteheted.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.