Heti horoszkóp 06.20. – 06. 26.

Somogyi Kitti ismét elkészítette a hétre vonatkozó előrejelzéseket, amelyben az éppen aktuálisan ható bolygóállásokat szedte össze. Fontos megemlíteni, hogy ezek csak a lehetőségek, nem jóslatok és nem is kőbe vésett szavak.

Hétfő: ha egy kicsit elbizonytalanodunk, és nem tudunk meghozni egy döntést, akkor sokat segíthet a Hold és a Neptunusz kölcsönös kapcsolata, mert a megérzéseink biztos útmutatást adhatnak.

Kedd: ma különösen erős, heves érzelmek keríthetnek bennünket hatalmukba.  Erősek lesznek a Kos energiái, mivel sokak életében egy anyagiakkal kapcsolatos döntési helyzet alakult ki a Vénusz és a Szaturnusz kedvezőtlen aspektusa miatt, ma elég erőt érezhetünk magunkban, ahhoz, hogy egy régóta húzódó lezárással kapcsolatos döntést meghozzunk. A Nap jegyet vált ma és az Ikrekből a Rákba lép be.

Szerda: ma különösen harcias hangulatba kerülhetünk, de ez egyaránt igaz lehet a körülöttünk élőkre is. Azért, mert a Kosban három napot is tartózkodó Hold az erős Kosban álló Mars mellé kerül. Ez sokszor utal agresszióra vagy felpaprikázott hangulatra. Ha úgy érezzük, hogy valakivel szemben, meg kell védeni magunkat, akkor természetesen nyugodtan használhatjuk a Kos energiáit.

Csütörtök: kialakulóban van egy Jupiter-Nap kapcsolat, amely hatására sokan túlzásokba eshetnek. Ez a túlköltekezéstől kezdve, a túl nagy ambíciókig, bármi lehet lényegében. A fényszög egész héten hatni fog. Valahol nagyon inspiráló is, ha jól fogjuk meg az energiáit, és jobban odafigyelünk a mértékre, akkor nagyon sok elintéznivalónak érhetünk a végére a héten.

Péntek: uránuszi napra számíthatunk ma, nem várt fordulatokkal és hirtelen helyzetekkel, amelyekre nehéz felkészülni. Hirtelen bejelentéseket kaphatunk, vagy egy rég nem látott ismerős léphet be újból az életünkbe.

Szombat: ha nem haladnak ma túl gyorsan az érzelmek kibontakozása vagy valaki kicsit nehezebben nyílik meg nekünk, akkor legyünk türelmesebbek. A Bika Hold idővel, megadja az ehhez szükséges segítséget.

Vasárnap: a Hold a Vénusz mellé kerül az Ikrekben, így ma meglesz a kellő érzelmi összhang a párkapcsolatokban is és bennünk is egyaránt. Könnyen fejezzük ki az érzelmeinket és talán mások is elfogadóbbak és kezdeményezők lesznek velünk.

Fotó: Lorraine Cormier / Pixabay

Holdnaptár

Hétfő: egy napot fog a Hold a Halakban tartózkodni úgy, hogy a nap folyamán a Neptunusszal is kapcsolatba kerül. Ma különösen érzékenyek lehetünk és együttérzőek a környezetünkkel. Hallgassunk a megérzéseinkre, mert az igazat mondhatják.

Kedd, szerda, csütörtök: három napon keresztül a Kosban áll a Hold, erős, intenzív energiákat kapunk majd tőle. A Jupiter felnagyíthatja az érzelmeket, vigyázzunk arra, hogy ne legyünk túl hirtelen haragúak, de mások is agresszívebbek lehetnek velünk a napokban. Konfliktusokat okozhat a Hold Marssal történő találkozása is, ezért ha tehetjük legalább, mi maradjunk higgadtabbak.

Péntek, szombat: a Bika az előző napok érzelmi feszültségét enyhíteni fogja, a Hold itt a békére és a harmóniára törekszik.

Vasárnap: a hét a könnyed Ikrek lazaságával zárul, ahol a Hold a játékos és kommunikatív oldalát mutatja meg. A Hold az Ikrekben nyitott, közvetlen érzelmeket eredményez.

Somogyi Kitti

Asztrológus

Asztrológiai pályafutásomat 20 évvel ezelőtt kezdtem. Eltökélt célom, hogy közelebb hozzam a minőségi asztrológiát az emberekhez. Ezzel felhívva a figyelmet az asztrológiában rejlő lehetőségekre. Hiszen mindennapi szinten könnyebben megtervezhetjük a segítségével az életünket, tudatosan felkészülhetünk a várható eseményekre vagy akár egy születési képlet elemzésével, objektív képet kaphatunk saját vagy valaki más jellemrajzáról, sorsfeladatairól.