Hogyan öltözzünk fel az első randevúra?

Az első randevú mindenki számára kicsit olyan bizsergető érzés. Ekkor még ott vannak azok a bizonyos pillangók a gyomorban. Majd az izgatottság érzeten lassan felülkerekedik az aggodalom, hiszen sok esetben fogalmunk sincs, hogy mit is viseljünk azon a bizonyos randevún. Jogos, ha túl sem akarunk öltözni, de slamposan, sportos outfitben sem szeretnénk megjelenni ezen a számunkra oly fontos találkán. Mutatunk is néhány tippet, hogy mit viseljünk, ha most készülünk életünk szerelmével az első randevúnkra.

Néhány dolog, amit vegyünk figyelembe az első randevú előtt

Az első randevú előtt, mindenképpen egyeztessünk a partnerünkkel, hogy hol is lesz az a bizonyos találkozó. Ez sok cikis helyzettől kímélhet meg bennünket, nem mellesleg, remek támpontot ad az öltözködésünkkel kapcsolatban is. Ha koripályára beszéltük meg a randit, lehetünk lazábbak, viszont egy éttermi légyott elegánsabb megjelenést kíván. Amennyiben az elegánsabb ruházat érdekel, az Orsay kuponok most lehetőséget adnak a randi előtti vásárlásra.

Az első benyomás meghatározza az első találkozást, azaz, hogy lesz-e folytatás vagy soha többet nem találkozunk a partnerünkkel.Az első benyomás mintegy örökre belénk vésődik és emlékezni fogunk minden tökéletes pillanatára.

De egy gyűrött ing, egy foltos nyakkendő, egy lestrapált cipő pillanatok alatt elronthat mindent és szinte garantált, hogy komoly kapcsolat sem lesz a találkozásból. Fontos, hogy a párunk érezze, hogy erőfeszítéseket tettünk a randi miatt és jó benyomást keltsünk benne. A randevú előtt vásárolhatunk magunknak új ruhát, de ne ekkor akarjunk stílust váltani, hiszen szinte biztos, hogy nem fogjuk komfortosan érezni magunkat az új ruhákban, hacsak nem a saját stílusunknak megfelelő ruhadarabokat szerezzük be. Egy-egy új ing, szoknya, blézer, vagy zakó nem csupán szebben mutat az évek óta nyúzott daraboknál, de kellő önbizalmat is ad, ami elengedhetetlen az első randevún. A Kuplio.hu oldalon most remek kuponokat találsz, a New Balance akció lehetőséget ad, hogy kiváló sportos holmikat szerezz be, ha valamilyen sporttal kapcsolatos randit beszéltetek meg a leendő pároddal.

Az első randevú boldogságot feltételez, így felejtsük el a sötét és komor hangulatot keltő ruhákat. A színek ne legyenek túl harsányak, a lágy pasztellszínű holmik sokkal elegánsabbak.

És az is lényeges, hogy a cipőnk mindenképpen összhangot alkosson a ruházatunkkal. Ha lehet, öltönyhöz ne viseljünk sportcipőt, ügyeljünk a kényelemre – főleg, ha hosszú sétát tervezünk – és alaposan tisztítsuk meg a lábbelinket, de ha már nagyon viharvert, mindenképpen érdemes egy új pár lábbelibe beruházni.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.