Brad Pitt // Womagic

Nem úgy indult a hét, ahogy azt tervezted? Még csak hétfő este van, de neked már tele a nem létező tököd mindennel? Akkor tényleg csak egy dolgot tudunk javasolni: nézegess képeket a még mindig a jóképűség netovábbját képviselő Brad Pitt-ről.

Szóval milyen volt a napod? Rossz? Nekem az. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát megehetsz egy doboz fagyit (meg volt, pipa), ihatsz pár fröccsöt, elszívhatsz fél doboz cigit, nekiugorhatsz a férjednek, kedvesednek, apukádnak, anyudnak, vagyis idegből összeveszhetsz bárkivel, akár a szomszéddal is, persze minden különösebb ok nélkül. De ezek a dolgok ugye tudjuk mennyire károsak és valljuk be, nem is lesz jobb kedvünk tőlük. Jó, igen persze, tudatosabbak ilyenkor meditálnak, jógáznak vagy elmennek futni, én még sajnos nem tartok itt. De rögtönözni azt azért tudok. Mert ma például megláttam ezeket a Brad Pittről készült szuper fotókat, és eléggé hálás voltam értük a GQ magazinnak. Lássuk be “Pityu” még így 55 évesen is verhetetlen és  – számomra legalábbis – a férfiasság csimborasszója. Laza, jóképű, nem görcsöl az idő múlásán meg azon, hogy fiatal, kigyúrt és mindenre elszánt Hollywood-i fickók bármit megtennének azért, hogy a helyébe lépjenek.

 Az interjúban egyébként tőle szokatlan módon exéről, Angelina Jolie-ról is mesél. Sőt azt is elárulta, hogy jelenleg nincs senkije, de keresi a szerelmet. És, hogy milyen álmai nője?

“Olyan nőkhöz vonzódom, akik nem rejtenek el semmit magukból. Nem emelnek falakat, azt mutatják, amilyenek valójában. Akik kimondják, amit gondolnak. Akik sokszor bajba is keverednek emiatt. Imádom az ilyen típusú embereket. Szeretem, hogy nyíltak, természetesek és őszinték, különösen az érzéseikkel kapcsolatban, és bármikor beszélni tudnak arról, hogy éppen mi játszódik le bennük.”

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva