A Nespresso stílusosan indítja a nyarat a Chiara Ferragni világhírű olasz vállalkozóval való új együttműködésének köszönhetően. A partnerség keretében Chiara Ferragni saját, ikonikus stílusa egyesül a Nespresso legkedveltebb kávégépeivel és kiegészítőivel, így azok a tőle megszokott merész színekben és életteli stílusban érkeznek a rajongókhoz.
Chiara Ferragni digitális vállalkozó sugárzó életöröme és családias értékrendje tökéletesen megszemélyesíti a nyár élményeit. Chiarra észletekbe menő igényessége, formabontó elképzelései és a női egyenjogúság melletti, aktív kiállása a Nespresso márkának is meghatározó pillérei, így ezek az alapvető értékek jelennek meg ebben az együttműködésben.
„Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz” – mesélt Chiara Ferragni.
„Chiara álma” kávérecept
Chiara Ferragni megálmodta kedvenc jeges eszpresszóját egy igazán gazdag, kókuszos ízvilággal feldobva. És hogy ezt a kókuszos ízélményt szemet gyönyörködtetővé tegye, Chiara egy csipetnyi vattacukorral koronázta meg. A recept merész, édes és friss: akárcsak ő maga.
Hozzávalók:
Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml)
4 nagy méretű jégkocka (120g)
100 ml kókusztej
4 g rózsaszín cukor
Világos rózsaszín vattacukor
Elkészítés:
Tegyünk egy teáskanál rózsaszín cukrot az üvegpohár aljára. Öntsünk rá 100 ml kókusztejet, és keverjük össze a két hozzávalót. Tegyünk 3 nagy jégkockát a pohárba. Egy shakerbe tegyünk 1-2 nagy jégkockát, főzzünk rá 40 ml kávét, és rázzuk össze, majd óvatosan öntsük a pohárba. Díszítsük rózsaszín vattacukorral, vagy alternatívaként egy lekerekített végű fapálcikán 3 rózsaszín, szögletes mályvacukorral.