Szívjuk magunkba az ősz illatait!

Attól, hogy hivatalosan is beköszöntött az ősz, még nem kell borúsabban látnunk a világot. Sőt! 6 istenien finom okunk is van rá, hogy mitől érezhetnéd magad vidámabbnak, energikusabbnak, nőiesebbnek. Figyelj csak!

Felszabadult és öntudatos – Chloé Signature Rose Tangerine

womagic_parfüm_öszA legutóbbi rose tangerine illatot Sidonie Lancesseur és Michel Almairac parfümőrök álmodták meg. Ahogy mindig, az illat most is hordozza a chloéra oly jellemző emblematikus jegyet: a ragyogó, friss, makulátlan rózsát, ami szerves része a márka illat identitásának. A rose tangerine illatnál a különleges rózsa jegy váratlan gyümölcs ihletésű fordulatot vesz: az élénk, napfényes mandarin esszencia ragyogással tölti meg az illatot, míg a határozott fekete ribizli zöldellő felhanggal erősíti karakterét. a cédrus és a fehér ámbra alap megőrzi a modern, kortárs eleganciát. az eau de toilette a nőiesség kifejezése, ami felszabadultabb és öntudatosabb, mint valaha.

Ragyogó és nőies – Perfect Marc Jacobs

womagic_parfüm_öszA Marc Jacobs Parfums játékos és váratlan új illat. Ünnepelve az optimizmust, az önfeláldozást és az eredetiséget, a Perfect illatot Marc Jacobs mantrája inspirálta: „Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”. A Marc Jacobs Perfect egy megnyugtatóan virágos és addiktív illat, melyet Domitille Michalon-Bertier parfümőr alkotott meg. Friss, virágos és letisztult jegyek harmonikus keveréke. Az illat a lédús rebarbara és a ragyogó nárcisz elegyével indít, amit a szív jegyben fellehető, lágy mandulatej követ, míg az alapjegyben a cédrus és a kasmír dominál.

Varázslatosan valódi – Gucci Bloom Profumo di Fiori

womagic_parfüm_öszAz élet virágba borul. Az új Gucci Bloom Profumo di Fiori képzeletbeli kampánya az álmok kertjében debütál, ahol a varázslat kivirágzik. Alessandro Michele virágzó kreativitásának eredményként az innovatív vízió elhomályosítja a vonalakat a két univerzum között: egy szürrealista világ, mely ütközik a valósággal. A Gucci Bloom Eau de Parfum összetevőihez hűen az új illat főszereplői a friss, természetes, zöld jegyek, a gazdag virágosság és a tubarózsa krémes mélysége. Egy ragyogó csavart adva a varázslatos fehér virágos Bloom Eau de Parfum-höz, a Profumo di Fiori felszabadítja a varázslatos tubarózsa esszencia addiktív jellegét, majd zárt rügyű szambac jázminnal és szambac jázmin abszoluttal keveredik a közvetlen és direkt hatásért. A Bloom akkordját gazdagítja az Ylang Ylang texturáltsága, melegségét megnyújtja a szantálfa gazdag hulláma, a napsütötte fás jegyek sima krémessége. Elegáns és megkülönböztető ösvényen haladva, az orris (flórenci nősziromgyökér) koncentrátum keveredik a benzoin gyantás melegségével, majd a pézsma jegyek érzéki felhőjével lágyul.

Pimasz és vibráló – Nina Ricci / Nina Rose

womagic_parfüm_öszA Nina és Nina Rouge illatok után Oliver Cresp parfümőr elkészítette ezt az új, finom, Ricci-stílusú Eau de Toilette-et. A Nina Rose egy friss, ínyencség pimaszsággal és ragyogással fűszerezve. Ez a nagyszerű virágos illat a Nina illat történetnek egy eredeti lendületet ad. Merész, üde bergamott és citrom kapcsolódik a lédús körtéhez megalkotva egy ragyogó, ultra-friss akkordot. Ez a citrusos érintés beleolvad a narancsvirág absolute és a neroli esszencia bársonyos lágyságába, miközben a jázmin illatjegye kiemelkedik. Ahogy ezen virágcsokor gyengédsége kiegészül az addiktív pézsma megjelenésével, a virginiai cédrusfa modernséget kölcsönöz a kompozícióhoz.

Sokkolóan szexi! – So Scandal! Jean Paul Gaultier

womagic_parfüm_öszA Scandal a botrány esszenciája. Narancsvirág, mely oly ragyogó, Sambac jázmin, mely olyan fényűző és tubarózsa, mely oly púderes: három fehér virág, melyek angyali édességet hordoznak. És akkor boom! Ez egy érzéki bomba! A lédús málna ínyenc szexi felhanggal felrobbant minden ártatlan édességet. Kerek csípő, vékony derék. Az ikonikus fejjel felfelé nyúló vékony lábak az üveg tetején. A rózsaszín nedű áttetszik az üveg redőin keresztül. Egy igazi kézzel készített botrány! Egyszerű afrozidiákum, egy halálos fegyver, mely mélyen erotikus.

Üde és érdekes – Burberry Her London Dream

womagic_parfüm_öszModern, mégis romantikus, egy álomszerű pillanat London szívében. Életre kelti a ködös napok szépségét és szabadságát az angol fővárosban. Üde és érdekes. Egy laza és fiatalos életstílust testesít meg. Sugárzó és ragyogó. A Her edp illat átalakul Her London Dream illattá. Olyan fejjegyekkel, mint a citrom és a friss gyömbér – mely vibráló és emlékezetes, – romantikus rózsával és bazsarózsával a szívében.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva