10 jóképű világsztár, akinek nagyon jól áll az idő múlása

Bár sokan nem győznek harcolni az idő múlásának szemmel látható nyomai ellen, vannak olyan szerencsések, akik csak egyre vonzóbbá válnak a kor előrehaladtával. Főleg a férfiakra szokás mondani, hogy idővel csak még sármosabbá válnak: nézzük, – a teljesség igény nélkül, hogy – mely sztároknak áll nagyon jól az őszülő haj és az idősödő arcvonások!

1. George Clooney

Instagram will load in the frontend.

George Timothy Clooney kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, aki május elején már a 61. születésnapját ünnepli.Boldog házasságban él, de ez egyáltalán nem zavarja a nő rajongók millióit, akik világszerte rajonganak érte: sármja semmit nem kopott az idő múlásával.

2. Colin Firth

Instagram will load in the frontend.

A színész a Büszkeség és balítélet című filmmel lett ismert, melyben ő játszotta Mr. Darcyt, majd ezt követte a Bridget Jones naplója, szintén Darcy szerepében – ekkor már jelentős női rajongótáborral büszkélkedhetett. Idén ő is 62 éves lesz, de ebből jócskán latagadhatna.

3. Jeffrey Dean Morgan

Instagram will load in the frontend.

Jeffrey Dean Morgan amerikai színész. 2006-ban vált ismertté, legutóbb a The Walking főgonoszaként láthatták a nézők. Az 56 éves Jeffrey Dean Morgan házas, a Halálos fegyver sorozatváltozatában látott Hilarie Burton a felesége, és két közös gyerekük van. Úgy tudni, egy csendes farmon élnek a New York állambeli Rhinebeckben, csirkéik, teheneik, alpakáik is vannak.

4. Jamie Foxx

Instagram will load in the frontend.

Friss fotói alapján nehéz lenne megmondani, de már elmúlt 50 éves Jamie Foxx. Az 54 éves világsztár, aki 1989 óta aktív a szakmában, még mindig nagyon nagy népszerűségnek örvend és csábító mosolyának nehezen állnak ellen a rajongói.

5. Mads Mikkelsen

Instagram will load in the frontend.

Mads Mikkelsen is elképesztően jól néz ki, de emellett fontos megemlíteni, hogy már 35 éve bolondul bájos feleségéért. Nem csak férjként és apaként, de színészként is sikerek: Dánia egyik legnépszerűbb színésze nemcsak hazájában, hanem a tengerentúlon is szép sikereket ért el. A magyar nézők olyan produkciókból ismerhetik, mint a Hannibal-sorozat, a Doctor Strange, A vadászat vagy a Még egy kört mindenkinek.

6. Sean Bean

Instagram will load in the frontend.

A Gyűrűk Ura és a Trónok harca sztárja nem titkolja, hogy 63 évesen is szívesen bővítené családját további csemetékkel, annyira szereti a gyerekeket. Az ötödik házasságában él, és mint nemrég elmondta, töretlenül hisz a szerelemben.

7. Jason Statham

Instagram will load in the frontend.

Legismertebb filmes alakításait ezidáig akciófilmekben nyújtotta, 54 évesen is remek formában van, amit nagyon szívesen meg is mutat – akár félmeztelen képeken az Instagramján.

8. Gerard Butler

Instagram will load in the frontend.

Gerard Butler képzett jogász, azonban ő mégis a színészet felé fordult. 1997-ben kapott egy kisebb szerepet A Holnap markában című James Bond filmben, majd 2001-ben eljátszhatta az Attila, Isten ostora címszerepét, de ismerős lehet A csúf igazság, a Támadás a Fehér Ház ellen és a Próbatétel című alkotásokból is.

9. Ted Danson

Instagram will load in the frontend.

A listánk legidősebb szereplője a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és producer, aki 1987-ben Tom Selleck és Steve Guttenberg mellett főszerepet kapott a Három férfi és egy bébi családi vígjátékban, és lényegében azóta tart az ismertsége, karrierja töretlen. 74 éves, boldog házasságban él, és máig nagyon aktív a szakmájában.

10. Johnny Depp

Instagram will load in the frontend.

Az 58 éves Johnny Depp körül mindig történik valami, mostanság az őt és egykori feleségét, Amber Heardöt érintő pereskedési üggyel van a címlapokon, melynek során elképesztő dolgok derülnek ki a házasságukról.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.