2022-es budapesti FINA Vizes Világbajnokság: itt az első videó!

Megérkezett az idei budapesti FINA Vizes Világbajnokság beharangozó kisvideója. Hétfőn jelentették be, hogy mégsem halasztják tovább az eredeti tervek szerint a japán Fukokának adott vébét, amelyet még tavaly kellett volna tető alá hozniuk a szervezőknek, ám a pandémia miatt az idei évre halasztották, amit végül szintén nem tudtak vállalni.

Már a FINA is kiadta a hivatalos közleményt a halasztásról, mikor kiderült: Budapest beugróként megrendezi az eseményt. Az úszást és a műugrást a Duna Arénában, a műúszást a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, a vízilabda mérkőzéseket Budapest mellett Debrecenben, Sopronban és Szegeden rendezik majd, míg a nyíltvízi úszás az Európa-bajnoksághoz hasonlóan a Lupa-tavon lesz. A FINA elfogadta, hogy Magyarország csak már meglévő helyszíneket von be, és a költséghatékonyság érdekében nem fogja 10.000 fősre bővíteni a lelátót sem a Duna Arénában – írja a Magyar Úszó Szövetség honlapja.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.