A legszexibb férfi 2021-ben? Paul Rudd

Egy pár percig mi is elméláztunk, hogy ez most vicc vagy komoly, de tény, idén is megválasztotta a People magazin a világ legszexibb férfiját és tényleg Paul Rudd lett az.

Hogy miért gondolkoztunk el? Nézzük az amerikai magazin választása alapján a korábbi címviselők impozáns listáját: Tom Cruise, George Clooney, Jude Law, Matthew McConaughey, David Beckham, John Legend, Idris Elba… Ne feledjük azokat se, akik dupláztak: Brad Pitt és Johnny Depp két-két alkalommal is szerepelhetett a magazin legszexibb férfinek dedikált címlapján.

Paul Rudd
Forrás: theguardian.com

Nos, 2021-ben Paul Rudd lett az, aki címlapon lesz. Az 52 éves színészt is meglepte a választás. A magazinnak úgy nyilatkozott, hogy sok mindent hallott már magával kapcsolatban – kedves, barátságos, szorgalmas… De szexi? Ez egy kicsit még komfortzónán kívüli neki is.

“Szinte már hallom, hogy amikor az emberek megtudják, hogy engem választottak, azt mondják: “Mi?” – osztja meg gondolatait a színész a People címlapsztorijában. “Nem álszerénykedem. Rengeteg embernek kellett volna ezt előttem megkapnia.” Szóval, hogy is vélekedik magáról a legszexibb élő férfi 2021-ben? “Ha magamra gondolok, akkor úgy gondolok magamra, mint férj és apa. Amikor nem dolgozom, akkor a családommal vagyok. És ez az, amit a legjobban szeretek.” 

Arról is elmélkedett, hogy mit vár legjobban a címétől. “Remélem, hogy most majd végre meghívnak azokra a szexi vacsorákra, mint (George) Clooneyt, (Brad) Pittet vagy (Michael B.) Jordant.”

Izgatottan várjuk a beszámolóit.

Forrás: people.com


							
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.