Az Oscar-díjas, aki 15 éve nem randizott

Már vagy másfél évtizede nem randizott Diane Keaton, de azt mondja, nem azért, mert már 77 éves, hanem mert egy ilyen fura nővel senki nem erőltetné a dolgot. Nem tudni, hogy most viccelt-e az Extra magazinnak adott interjújában, vagy három évvel ezelőtt, amikor az InStyle magazinnak azt nyilatkozta, hogy már 35 éve nem ment el kávézni senkivel úgy, hogy akár kapcsolat is lehetett volna a dologból.

A színésznő egyébként nem panaszkodhat, mert annak idején sokat szerepelt a randiparketten, járt többek között Al Pacinóval és Hollywood legnagyobb szívtiprójával, Warren Beattyvel is. Woody Allen is megvolt neki, a színésznő az általa rendezett – és neki írt – Annie Hall címszerepéért kapott Oscart, bár a film készítésekor már két éve nem éltek együtt.

Fotó: Diane Keaton / Instagram

Diane Keaton mindig sokat tréfált a korával, ezért is vállalta az egyik főszerepet a Könyvklub című vígjátékban, most pedig a folytatásában, a Könyvklub – A következő fejezetben. Keaton mellett a 84 éves Jane Fonda, a 70 éves Mary Steenburgen és a 76 éves Candice Bergen játszanak a filmben, valamennyien Hollywood legnagyobb színésznői. Keaton már a Könyvklub premierje idején felhívta a figyelmet arra, hogy a film nem a „lökött nagyik másodvirágzása” típusú erőltetett vígjátékok kategóriájába tartozik, hanem a poénok mellett komolyan próbál mesélni arról, hogyan lehet szépen öregedni, okosan szembesülni a karrier és a test fokozatos hanyatlásával, és ennek milyen tanulságai lehetnek a fiatalabb korosztályok számára.

A Könyvklub – A következő fejezetben a hősnők kiruccannak Olaszországba egyikük leánybúcsújára, hogy olyan élményekben legyen részük, amelyekről a korábbi évtizedekben valamiért lemaradtak.

Könyvklub: A következő fejezet – Hazai bemutató: 2023. május 11.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.