Bocsánatot kért a megcsalással vádolt Justin Timberlake

justin-bocsanatot-kert-womagic

Justin Timberlake megcsalási botrányba keveredett új filmje forgatási buliján, most elárulta, hogy mi történt valójában.
A napokban került nyilvánosságra egy videó, melyen az látható, hogy a Palmer forgatási buliján a film egyik sztárja, Justin Timberlake és az egyik kolléganője, Alisha Wainwright egymáshoz érnek, majd a nős világsztárt egy másik nő behúzza az erkélyről a lakásba. A sajtó azonnal felkapta az esetet, és bár valószínűleg Justin Timberlake nem egy nyitott erkélyen kezdene titkos viszonyba, rögtön mindenkit az érdekelt, hogy mit szól ehhez a félreérhető jelenethez a feleség, Jessica Biel. A világhírű színésznő nem nyilatkozott az azóta egyre nagyobbá duzzadt ügyről, de egy amerikai magazin kiszúrta, hogy még ott a jegygyűrű az ujján, úgyhogy vélhetően nem okozott köztük gondot az erkélyjelenet. Alisha Wainwright a sajtósán keresztül közölte, hogy csak egy szimpla buliról volt szó, ahol együtt ünnepeltek a színészek és a stábtagok, barátságnál több nincs köztük. Mára Justin Timberlake megtörte a csendet, és hivatalos Instagram-oldalán egy hosszú közleményben magyarázta meg, hogy mi történt aznap este.
„Ahogyan csak tudom, távol tartom magam a pletykáktól, de úgy érzem, hogy most szeretteim érdekében muszáj azokra a híresztelésekre reagálnom, melyek bántják azokat, akiket én szeretek” – kezdte oldalán. Közölte, hogy semmi nem történt közte és a kolléganője között, de túl sokat ivott akkor este, amit azóta megbánt, mert nem ilyen példát akar mutatni a fiának. „Bocsánatot kérek a csodálatos feleségemtől és családomtól, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam őket, arra törekszem, hogy a legjobb férj és apa legyek” – írta, és hozzátette, hogy nagyon büszke az új filmjére, és alig várja, hogy láthassa a közönség.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.