Bon Jovi: új lemez, új tervek, régi házasság

womagic_bon_jovi_2020

A világ rendje teljesen felfordult, Amerikáról nem is beszélve: röviden így összegezhetnénk a világhírű rockzenekar 15. stúdióalbumának témáit. A 2020 eredetileg május 15-én jelent volna meg, a dalok megírásakor pedig főként a közelgő amerikai elnökválasztás foglalkoztatta Jon Bon Jovit és zenésztársait; a kirobbanó világjárvány miatt viszont úgy döntöttek, elhalasztják a megjelenést.

A pandémia, valamint a Black Lives Matter-mozgalom tüntetései végül még két dalt ihlettek: az American Reckoning és a Do What You Can teszik teljessé ezt a komolyabb hangvételű albumot.

womagic_bon_jovi_2020

A társadalmi egyenlőtlenségek a mindennapokban is foglalkoztatják az énekest, és igyekszik tenni is azért, hogy ezeken enyhítsen.

womagic_bon_jovi_2020
Foto: People Magazine/Instagram

A karantén ideje alatt például feleségével, Dorotheával saját, a rászorulókat segítő kifőzdéjükben osztottak ételt, emellett pedig segítettek egy élelmiszerbank megnyitásában is Long Islanden.

A Bon Jovi több, mint három évtizede tartó karrierje során 130 milliónál is több albumot adott el, több ezerszer koncertezett a világ több, mint 50 országában, 35 millió rajongó előtt. Helyet kaptak a Rock & Roll Hall Of Fame-ben, csakúgy, mint a Songwriters Hall Of Fame-ben: a rockzene élő legendái.

A People Magazin Instagram oldalán mesél házasságáról és a mindennapjairól.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.