Egy varjú okozott derültséget egy teniszmérkőzésen Ausztráliában

Thanasi Kokkinakis ausztrál teniszezőnek meggyűlt a baja egy varjúval adelaide-i ATP-tornán, ahol hazai közönség előtt készül az Australian Openre. A sérülésekben gazdag időszak után a brit olimpiai bajnok Andy Murray-hez hasonlóan Kokkinakis is szabadkártyával vehet majd részt.

Úgy tűnik, rá is szolgált a bizalomra a 25 éves teniszező, ugyanis utolsó felkészülési tornáján döntőt játszik. Egy varjú azonban – amelyik megállt bámészkodni az arénában még a harmadik fordulós mérkőzésén –, nem igazán volt egy hullámhosszon a hazai pályán játszó ausztrál versenyző szurkolóival. Akárhányszor szerválni próbált az egyébként görög származású játékos, azonnal éktelen károgásba kezdett a madár. Többszöri próbálkozás után egy felé ütött labdával próbálta elijeszteni az állatot, aki behátrált egy reflektor mögé, de legalább végre csendben maradt, és folytatódhatott a játék. Azért a varjú sikeres volt, ki tudta zökkenteni Kokkinakist, aki így láthatóan nem tudta eldönteni, hogy sírjon-e vagy nevessen, ugyanis elrontotta az adogatását.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.