Hamarosan rajtol a Drew Barrymore Show!

womagic_drew_barrymore

Drew Barrymore mindig képes megújulni. Ezért már meg sem lepődünk, hogy egy időre jegeli a színészi kihívásokat.  Édesanyaként kicsit nyugodtabb vizekre szeretne evezni, ami érthető, valljuk be. 

Szeptember 14-én, egy nagy dobásra készül. Elindul első, saját TV show-ja a CBS csatornán. A műsort igazán rendhagyó módon harangozták be. Drew egykori 7 éves önmagával készít interjút. Az eredeti interjút még 1982-ben vették fel a The Tonight Show-ban,  Johnny Carsonnal. A párbeszéd így kezdődik: “Eltudod hinni, hogy két korodbeli lányom is van?” Mire a kis Drew: “Hát, ez elég fura!” 🙂

Drew, egy híres színész családba született, úgyhogy szinte nem is volt választása a karrierjét illetően. Az E.T.-ben nyújtott alakítását senkinek sem kell bemutatni, ahogy fergetes humorát sem. A Drew Barrymore Show-ban szeretné kicsit megmutatni “civil” oldalát. Beszélgetőpartnereivel nem sztárként, sokkal inkább civilként ül le beszélgetni, hogy még inkább eltudjon merülni egy-egy témában.

womagic_drew_barrymore

Nézzetek bele Gyle Kinggel, a CBS egyik műsorvezetőjével készült interjújába, amelyben szó esik a szülői létről, válásról, randevúzásról és persze arról is, miért lesz érdemes nézni a Showt.

Forrás: latimes.com, drewbarrymoreshow.com
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.