Hihetetlen, de ezek a világsztárok idén 60 évesek lesznek!

Tom Cruise, Marcia Cross, Jodie Foster, Demi Moore… Gondoltad volna, hogy 2022-ben már a 60. születésnapjukat ünneplik?

Ha a hollywoodi hírességek Instagram-képeit, filmjeit vagy akár a vörös szőnyeges megjelenéseit nézzük, nehéz elhinni, hogy ennyire nem látszik rajtuk az idő múlása. Bár kétségkívül letagadhatnának 10-15 évet, összegyűjtöttük, hogy kiknek lesz idén 60 szál gyertya a tortájukon.

Marcia Cross

Marcia Crosst, a Született feleségek Breejét nem kímélte az élet, sok nehézséggel kellett szembenéznie, és ez sajnos elmondható a színésznő magánéletéről is. Ikreik születése után alig két évvel, 2009-ben a férjénél rákot diagnosztizáltak, amit sikeresen legyőzött, majd pár évvel később, 2017-ben Marcia Cross is kapott egy diagnózist a végbélrákról. Mára egészséges, boldog, és március végén lesz 60 éves.

Instagram will load in the frontend.

Tom Cruise

A többszörös Golden Globe-díjas színész és filmproducert a legsikeresebb hollywoodi filmsztárok között tartják számon, nők millió rajonganak érte világszerte. Az idő múlásával csak egyre sármosabb, nyáron lesz 60 éves.

Instagram will load in the frontend.

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi 33 éve él boldog házasságban feleségével, Dorothea Hurleyvel, és négy gyermekükkel. Kevesen tudják róla, de a világsztár számtalan jótékonysági ügyet támogat, alapítványa a hajléktalanság és a szegénység ellen küzd.

Instagram will load in the frontend.

Steve Carell

Steve Carell amerikai színész, humorista, filmproducer, forgatókönyvíró és filmrendező, közel a 60-hoz is elképesztően aktív.

Instagram will load in the frontend.

Jodie Foster

A kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő novemberben ünnepli majd a kerek születésnapját. Sosem volt az a sztár, aki magánéletét különösebben szerette volna kiteregetni a sajtóban, így elég keveset tudni róla: azt viszont nem titkolta, hogy egy nő mellett találta meg a boldogságot, 2014-ben, egy év ismerkedés után mondta ki az igent a fotográfusként ismert Alexandra Hedisonnak.

Instagram will load in the frontend.

Demi Moore

Egészen elképesztő, pedig igaz, hogy Demi Moore is 60 éves lesz 2022-ben! Három gyermeke született, többször volt férjnél, nemrég pedig megírta az önéletrajzi könyvét. Ma is lélegzetelállítóan jó formában van, amit szívesen meg is mutat, rengetegen követik a mindennapjait az Instagramon.

Instagram will load in the frontend.

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Star Trek: Discovery vagy a Crazy Rich Asians, de  A holnap markában című James Bond-filmmel lett világszerte igazán ismert. A Hongkongban élő színésznő rengeteg helyi akciófilmben szerepelt, és óriási hírnevet szerzett a szakmájában azzal, hogy a legveszélyesebb jelenetekben sem kér soha kaszkadőrt.

Instagram will load in the frontend.

Axl Rose

Minden idők legnagyobb botrány­hősének tartják Axl Rose-t a rock szakmában, a Guns ‘N Roses 60 éves énekese a zenéje mellett egyértelműen a botrányairól híres.

Instagram will load in the frontend.

Matthew Broderick

A színész is 1962-ben született, a szüleit követte, mikor ezt a szakmát választotta. A nyolcvanas években kezdett filmezni, olyan produkciókban szerepelt, mint a Háborús játékok, a Meglógtam a Ferrarival, a Segítség, apa lettem!, a Promenád a gyönyörbe, vagy a Godzilla. Felesége Sarah Jessica Parker színésznő, három gyermek édesapja, és márciusban fogja ünnepelni a 60. születésnapját!

Instagram will load in the frontend.