Jennifer Lopez elképesztő dolgokat mesélt az édesanyjáról

Bár ma már jobb kapcsolatuk, nagyon nehezen jöttek ki egymással korábban: JLo 18 évesen el is költözött otthonról egy nagyobb veszekedés után.

Jennifer Lopez dokumentumfilmje a múlt héten debütált a Netflixen, és elképesztő dolgokat lehet megtudni belőle a magánéletéről. Az énekesnő például arról is nyíltan beszél, hogy mennyire rossz volt a kapcsolata az édesanyjával kamaszként, állítása szerint több pofon is elcsattant, sokszor fizikailag is bántották.

Fotó: Jlo / Instagram

Guadalupe Rodríguez maga is bevallotta, hogy Lopezzel és a két nővérével is keményen bánt, az énekesnővel, ahogy mondta, kifejezetten nehéz dolga volt. Úgy fogalmazott, hogy mindig a legmagasabb elvárásokat támasztotta feléjük, hogy egyedül is boldoguljanak majd később az életben. “Messze voltam a tökéletes anyától. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, az az, hogy minden, amit tettem, az az ő javukat szolgálta” – vallotta be a nagyon őszintére sikerült filmben.

JLo mindössze 18 éves kamasz volt, mikor egy nagy veszekedésük után összepakolt és elhagyta a szülői házat. Mára rendeződött a viszonyuk, sokkal jobb a kapcsolatuk, mint ebben az időszakban volt.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.