Kávé mellé

Hogy vagytok a hét második napján? Belelendültetek már május első hetébe vagy még csak barátkoztok a keddel? Ha nehezen indul a hét, vegyük magunkra egy kedvenc vagy különleges, színes ruhadarabunkat, amitől máris pozitívabban látjuk a dolgokat. Ahogyan egyre melegszik az idő, velünk rendszeresen elő szokott fordulni, hogy pánikba esünk, hogy nincs mit felvennünk. Veletek is történt már ilyen? Ruhatár frissítéssel kapcsolatban olvassátok el lenti ajánlónkat. Boldog keddet!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint ismét fátyol- és gomolyfelhők zavarják meg a napos időt. A déli határ közelében csak néhol, máshol több helyen előfordulhat zápor, zivatar. A szél csak zivatarok idején támadhat fel. Délután 20-25 fok várható, de záporokat, zivatarokat követően hirtelen visszaeshet a hőmérséklet. Kora reggelre foltokban párássá válhat a levegő, néhol köd képződhet.

🆘 Ma nem várható fronthatás, azonban a meleg, fülledt időben alvásproblémák jelentkezhetnek, csökkenhet a teljesítőképesség. A fülledtség nehézlégzést, légszomjat, mellkasi panaszokat okozhat. Nehéz nap várhat a vérnyomásproblémákkal élőkre. Záporok, zivatarok idején felerősödhetnek az asztmások panaszai, így ebben az időszakban célszerű zárt térben maradni. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra! 11 és 15 óra között a napos időszakokban az UV-sugárzás már elérheti az erős fokozatot, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről!

Névnap: Irma, Tímea

Híres születésnapos

A mai napon ünnepli születésnapját Christina Hendricks amerikai színésznő. Isten éltesse! Christina rengeteg sorozatban szerepelt már vendégszereplőként, többek között a Döglött akták, Az őrangyal, A hidegsebész, Las Vegas, Angel. Eddigi egyik leghíresebb alakítása tagadhatatlanul a Mad Men-Reklámőrültek című Emmy- és Golden Globe – díjas sorozatban volt, Joan Hollowayt, a dögös titkárnőt alakította. A sorozatot elismerték a neves kritikusok is. 2011-ben a Drive – Gázt című akciófimlben fűnt fel Ryan Gosling mellett, illetve Sarah Jessica Parker mellett is lehetett látni a Csak tudnám, hogy csinálja című vígjátékban.

2012-ben a Ginger & Rosa című filmdrámában láthattuk. 2014-ben szerepelt a Lost River című thrillerben mint Billy, valamint ugyanebben az évben hallhattuk a hangját a Csingiling és a kalóztündér című animációs filmben is. 2015 augusztusában mutatták be a Sötét helyek című drámát melyben Patty Day szerepében láthatjuk. 2016-ban láthattuk a Neon démon és a Tapló télapó 2.-ben. 2017-ben játszott a Pottersville és a Ferde ház, valamint a Pofoncsata című filmekben. 2018-as filmjei az Egg című vígjáték, az Amerikai nő és a Hivatlanok 2 – Éjjeli préda című filmek. Ugyanebben az évben kezdett el játszani a Cseles csajok című nagy sikerű sorozatban, amely három külvárosi anyukáról szól, akik kirabolják a helyi boltot, hogy rendbe hozzák anyagi helyzetüket, és önállóvá válhassanak – együtt. 2019-ben és 1 évvel később 2 animációs filmben is részt vett a Toy Story 4-ben és a Scooby! című filmekben.

Érdekességek róla, hogy természetes hajszíne szőke, ő azonban már 10 éves kora óta vörösre festi, illetve 2010-ben az Esquire magazinban beszavazták a világ legszexisebb női közé.

Forrás: starity.hu

Frissítsd fel a ruhatárad: felejtsd el az unalmas megjelenést!

Itt az idő, hogy új darabokat szerezzünk be a tavaszi-nyári szezonra, ehhez bemutatjuk Nektek a MODIVO 2022-es tavaszi-nyári kampányát.

A több mint 500 márka ruháit forgalmazó és itthon is népszerű divatáruház inspiráló videója az önkifejezésről, az elfogadásról és az önszeretetről szól, melyet először magunkban kell megtalálni, hogy aztán a közösség részeként kiteljesedhessünk. A futurisztikus környezetben forgatott videó olyan, mint egy nyitott műalkotás, teret enged a szabad értelmezésnek is.

Forrás: MODIVO

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.