Kávé mellé

Már a hét felénél járunk, kitartás, mindjárt itt a hétvége! Addig is töltődjünk D-vitaminnal és boldogsággal pár szabad percünkben a friss levegőn, ez pedig nem lesz nehéz, mivel napsütést jeleztek mára is. Nézzétek meg ajánlónkban a Babor megújult ampulla koncentrátumait, amelyek minden cseppjükkel szépségünk megőrzését támogatják! Boldog szerdát kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint ma is a napsütésé lesz a főszerep, kevés felhő lesz felettünk. Csapadék nem valószínű. Már csak helyenként élénkülhet meg a szél. Hűvös lesz a reggel, északon néhol 10 fok alatti minimumokat mérhetünk. Délután viszont már 27-31 fok ígérkezik.

🆘 Ma sem érkezik front. A hajnal hűvös lesz, a nappali felmelegedés viszont erősödik. Fáradékonyság, tompaság, dekoncentráltság előfordulhat, a szív- és érrendszeri betegséggel élőknél vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, rosszullét felléphet. Továbbra is ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásra! 11 és 15 óra között erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről, illetve ebben az időszakban lehetőleg kerüljük a napon való tartózkodást.

Névnap: Jolán, Vid

Híres születésnapos

Mai születésnaposunk Courteney Cox amerikai színésznő, rendező. Boldog születésnapot kívánunk! 1984-ben Bruce Springsteen Dancing in the Dark című videoklipjében tűnt fel, ahol Springsteen kiválasztja őt a közönség sorai közül és felrántva a színpadra közösen táncolnak. 1985-ben a rövid életű Misfits of Science című sorozatban szerepelt. 1987-89 között a Családi kötelékek című sorozatban kapta Lauren Miller visszatérő szerepét aki Micheal J. Fox karakterének Aley P. Keaton barátnője volt. 1987-ben a He-Man: A Világ Ura című filmben kapott szerepet. 1988-ban a Selyemgubó 2: A visszatérés és a Karácsonyra otthon című filmekben tűnt fel. 1990-ben a Mr. Végzet című filmben kapott szerepet James Belushi melett. 1994-ben Jim Carrey mellett tűnt fel az Ace Ventura – Állati nyomozó című vígjátékban. Majd a Seinfeld című sorozat egy részében alakította Jerry barátnőjét Meryl-t. 1995-ben a Toad the Wet Sprocket Good Intentions videoklipjében tűnt fel. A változást egy 1994-ben tartott válogatás hozta meg, ahol is Rachel Green szerepére jelentkezett egy akkor induló vígjáték sorozatban a Jóbarátokban. Ugyan a szerepet nem kapta meg, de a készítők tökéletesnek találták egy másik ugyan csak fontos karakter betöltésére, így kapta meg Monica Geller szerepét. A sorozat 10 évig futott, amikor 2004-ben véget ért minden idők talán egyik legsikeresebb sorozata. A 2005-ös Guinness Rekord könyv szerint Cox lett a legjobban fizetett Tv-s színésznő a részenkénti 1 millió dolláros fizetésével. A Jóbarátok ideje alatt, mint Gale Weathers tűnt fel a Sikoly (1996), Sikoly 2 (1997) és Sikoly 3 (2000) című horror trilógiában. Az első film készítése alatt találkozott későbbi férjével David Arquettel. Mind ő mind Arquette visszatért a Sikoly 4 részének forgatására, amely 2011 Áprilisában debütált a mozikban. Időközben olyan filmekben tűnt fel, mint a The Runner (1999), Milliókért a Pokolba (2001) vagy a Szerepcserebere (2001). 2003 végén Cox és Arquette volt a producere a Mix It Up realityshow-nak, amely az alacsony nézettség miatt csak egy évadot élt meg.

Miután a Jóbarátok véget ért, Marc Cherry Cox-nak ajánlotta Susan Mayer szerepét az éppen induló Született Feleségek című sorozatban. Azonban Courteney terhessége miatt nem tudta vállalni a munkát így a szerep Teri Hatcher kezében landolt. Pár évvel később Cox aláírt egy szerződést az ABC-vel, hogy főszereplője legyen a saját showjának. 2005-ben a November című független filmben, majd az Adam Sandler féle Csontdaráló című vígjátékba ugrott be egy kisebb szerepre. 2007-ben saját sorozatot indított Dirt – A hetilap címen. Cox és férje voltak az Executive producerek. 2008-ban a Dokik című vígjáték sorozat 3 részében tűnt fel. 2009-ben egy új sorozat indult az ABC csatornán melynek Cox lett a főszereplője. A Született szinglik egy 40-es elvált nőről szól, aki fiatal fiúkkal kezd randizni. A harmadik évad több epizódjának is Cox volt a rendezője. 2009-ben feltűnt Lisa Kudrow online sorozatában a Web Therapy-ban. 2012-ben A Talhotblond című filmet rendezte és tűnt fel egy apró szerepben. A film egy férfiról szól, aki interneten egy kapcsolatba és új életbe kezd miközben családja semmit sem sejt az egészből. A sorozat munkák után 2016-ban újra a nagyvásznon volt látható a Mothers and Daughters című vígjátékban, mely igazi szárparádé. Courtney mellett olyan színészek kaptak szerepet a filmben, mint Sharon Stone, Susan Sarandon, Christina Ricci és Paul Wesley. A következő két évben semmilyen filmszerepet nem vállalt el, majd 2018-ban a Szégyentelenek című sorozatban kapott egy epizódszerepet.

David Arquette színésszel van egy közös lányuk Coco, akinek Jennifer Aniston a keresztanyukája.

Forrás: starity.hu

Minden cseppje csoda: BABOR ampulla koncetrátumok

Tudjátok, hogy rajongunk a szépségápolási termékekért és folyamatosan kutatjuk a legjobb termékeket. Nem félünk szezononként új rituálékat kialakítani és évszaknak megfelelően új dolgokat beemelni a napi rutinba. A nyár nálunk a hidratálás, a felfrissülés és persze a fényvédelem időszaka. Hatalmas örömmel vetettük bele magunkat a BABOR megújult ampulla koncentrátumainak tesztelésébe, amelyek – biztosan állíthatjuk – tökéletesen illeszkednek minden elképzelésünkbe.

A kezdődő ráncocskákkal, vagy komolyabb árkokkal tarkított, esetleg érett bőr ápolása is igényli a szérumokat, ampullákat. A BABOR megújult, legendás ampulla koncentrátumai között mindre van megoldás. Aki már próbálta, az tudja, hogy ezek nem üres szavak: ezek a fiolákba zárt csodás termékek maximálisan úgy lettek kialakítva, hogy a legjobb minőséget és törődést biztosítják a bőrnek. Hogyan? Egyszerű, tiszta formulákkal, akár 97%-ban természetes összetevőkkel. A koncentrátumok vegánok, valamint szilikonoktól, parabénektől, PEG-től, szintetikus polimerektől és színezékektől mentesek. Jól hangzik, nem? De annak sem kell félnie, aki a laktózt, a glutént sem bírja, mert az ampullákban azok sincsenek. A csomagolás nem tartalmaz celofánt, PET laminált kartont, a termékhez készült ampullanyitót pedig újrahasznosított anyagból van. Elég barátságos, nem?

Térjünk rá a lényegre: hogyan működik. Kivesszük a dobozból az aktuális bőrállapotunknak megfelelő ampullát. Ezt az ampullanyitó segítségével egy apró roppantással kibontjuk, így egyszerűen, nincs semmilyen bonyodalom. Mi rögtön a megtisztított bőrre visszük fel az éppen aktuális csodát, néhány cseppet az arcuknra csepegtetünk a fiolából, majd alaposan besimogatjuk, masszírozzuk – mindenki saját igényei szerint. A megmaradt koncentrátumot egyszerűen és óvatosan berakjuk a hűtő egy erre dedikált rekeszébe. Tesszük ezt nyáron azért, mert a hűsítő finomság így még nagyobb felfrissülést adva, még hatékonyabban bánik el a bőrproblémákkal. Mindig adunk időt annak, hogy rendesen beszívódjanak a hatóanyagok. Csak miután teljesen beitta a bőrünk a koncentrátumot – és érezzük azonnal a rendkívüli hatást – visszük fel az aktuális krémet az arcbőrünkre. Tényleg látványos, nagyon egyszerű és akár szezonálisan ismételve is remek eredményeket hoz. Próbáljátok ki!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.