Kávé mellé

Korán sötétedik, gyakran ködös a reggel, ez biztos jele annak, hogy lassan érdemes gondolkodni a karácsonyi ajándék ötleteken… Egy finom illatú parfüm mindenkit örömmel tölt el. Ajánlónkban egy romantikus illattal ismerkedhettek meg, amelynek férfi változata is létezik, így ez akár egy kiváló ajándék is lehet a fa alá párotoknak és a párotoktól Nektek! Csodás csütörtököt kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint felhős, borongós időre számíthatunk, több tájegységünkön elszórtan kisebb eső, zápor is kialakulhat. A délután második felében ugyanakkor északnyugat felől megkezdődhet a felhőzet felszakadozása. Kezdetben sokfelé lesz párás, ködös az idő. Az északnyugatira forduló szél napközben a Dunántúlon és a középső tájakon megélénkülhet. Hajnalban 2 és 10, délután 9 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten mérhetjük a legmagasabb értékeket.

🆘 Ma gyenge hidegfronti hatás várható, emiatt az érzékenyek körében fejfájás, valamint görcsös panaszok is jelentkezhetnek. Felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi fájdalmak. Ugyanakkor a szürke, borongós idő miatt fáradékonyság, dekoncentráltság, álmosság továbbra is előfordulhat. A szelesebb tájakon élők körében fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet. Alacsony lesz hő- és komfortérzetünk. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért ajánlott a meleg, réteges öltözet. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Réka

Híres születésnapos

Ma ünnepli 53. születésnapját Ellen Pompeo amerikai színésznő. Nagyon boldog szülinapot kívánunk neki!

Ellen kezdetben reklámokban és kisfilmekben szerepelt. 1996-ban debütált a televízióban, amikor vendégszerepelt az Esküdt ellenségek című televíziós sorozatban. Első filmszerepét 1999-ben kapta a Lányok a csúcson című filmben. Egy epizód erejéig 1999-ben feltűnt a Strangers with Candy, Strong Medicine and Friends című sorozatban, mint Lizzie Abrams. 2000-ben Thalíával szerepelt a Mambo Café című filmben, szintén ebben az évben egy epizód erejéig feltűnt A meló című sorozatban. 2002-ben Brad Silberling rendező szerepet ajánlott neki a Holdfényév című filmben. Szintén 2002-ben láthattuk a Kapj el, ha tudsz című életrajzi-krimi filmben is, míg 2003-ban a Sulihuligánokban volt látható, ugyanebben az évben a Daredevil – Fenegyerek című filmben is feltűnt, mint Karen Page. 2004-ben Jim Carrey volt barátnőjét, Naomit alakította az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben, azonban a jeleneteit végül kivágták. Első nagy szerepét 2005-ben kapta, amikor megkapta Meredith Grey szerepét A Grace klinika című televíziós drámasorozatban. A sorozatot a televíziós kritikusok pozitív kritikával fogadták. A műsor növekvő népszerűségével Ellen világszerte hírnevet szerzett. Öt People’s Choice Awards jelölést kapott, amelyből hármat díjra is váltott. 2005-ben feltűnt még a Life of the Party című filmben is, mint Phoebe Elgin. 2011. október 27-én a Deadline Hollywood arról számolt be, hogy elindította a saját produkciós cégét, Calamity Jane névvel. Azóta producerként is megmutatta tehetségét a Grace klinikában, méghozzá a tizenharmadik évadban. 2015-ben szerepelt Taylor Swift Bad Blood című videóklipjében. 2017-ben egy epizód erejéig hangját kölcsönözte a Dr. Plüssi című sorozatban Willownak. 2018 januárjában újabb két évre írt alá megállapodást a Grace klinikával; a drámasorozat legjobban fizetett színésznője lett. 2018-ban és 2020-ban egy-egy epizód erejéig feltűnt A Grace klinika spin-off sorozatában, a 19-es körzetben. A közelmúltban a produkciós cége megvásárolta az ABC Paradise book trilógia jogait. 2022-ben is a Grace klinikában látható, más projekten nem dolgozik.

Forrás: starity.hu

Egy illat a feledhetetlen emlékeknek: Avon TTA The Moment

Avon TTA The Moment for Her parfüm: 5.999 Ft – Avon TTA The Moment for Him kölni: 5.999 Ft

Az illatok emlékeket őriznek, kellemes pillanatokra emlékeztetnek. Az Avon TTA The Moment illatpárt a szaglás, az érzelmek és az emlékezet kapcsolata inspirálta, olyan időtlen összetevők alkotják, melyekről köztudott, hogy segítenek felidézni legszebb, féltve őrzött emlékeinket.

Az Avon TTA The Moment for Her parfümmel újra átélhetjük életünk legromantikusabb pillanatait, a parfümkészítés szerelmi szimbólumaként ismert narancsvirágot a magnólia felejthetetlen illata és az ámbra tartós esszenciája kovácsolja össze. A férfiaknak készült Avon TTA The Moment for Him kölniben ismét megjelenik a narancsvirág, melyet a levendula emlékezetes illata és a cédrusfa tartós akkordja egészít ki. Használjuk az illatokat különleges alkalmakkor, hogy később bármikor felidézhessük őket!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.