Könyvklub: A jó dolgok kezdete – Gondolataink és érzelmeink egyensúlya a teljes életért

Érzelmeink és gondolataink közvetlen hatást gyakorolnak a szervezetünkre, a valóságészlelésünkre, de még a génjeinkre is.  Az a mód, ahogyan konfliktusainkat kezeljük, fogékonnyá tehet minket a szorongásra és a depresszióra, vagyis a 21. század leggyakoribb betegségeire. 

A könyvből megtudjuk, milyen fontos megtanulni a figyelem irányítását, és segítségével felfedezzük, milyen állomások vannak a félelmek és a szorongás elleni küzdelemben, valamint azt is, hogyan csatornázzuk be és dolgozzuk fel a testi és szellemi értelemben is bénító negatív érzelmeket. Marian Rojas Estapé azt mondja: ha boldogok akarunk lenni, előbb dolgozzuk fel a múltbéli sérüléseinket, utána viszont éljünk egészen a jelenben, és forduljunk reményteljesen a jövő felé. Mert a boldogság nem az, ami történik velünk, hanem az, ahogyan értelmezzük a velünk történteket. 

A szerzőről

Marian Rojas Estapé pszichiáter fő szakterületei a szorongás, a depresszió, a személyiségzavarok és a viselkedészavarok; a gyógyítás során családterápiás módszert is alkalmaz. 2007-től kezdve tart előadásokat Spanyolországban és szerte a világon, melyek témája a stressz, a boldogság, az oktatás, a szociális média, valamint a depresszió és a szomatikus betegségek. Saját bevallása szerint is alapvetően változtatta meg az életét, amikor Kambodzsában gyermekprostituáltak terápiás kezelésében vett részt.

Youtube-csatornája, Instagram- és Facebook-profilja igen népszerű, több százezren követik folyamatosan, egy-egy videója megtekintése akár a milliós nagyságrendet is eléri.

Szerző: Marian Rojas Estapé

Kiadó: Corvina Kiadó

Ára: 2.799 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.